De echte Jezus kennen

Het doorsneechristendom geeft een beeld van Jezus dat niet klopt met wie Jezus destijds in werkelijkheid was en wie hij tegenwoordig is. Deze sectie helpt je om de echte Jezus te leren kennen en te begrijpen waarom hij geen uitzondering is die je moet vereren, maar een voorbeeld dat je kunt volgen.

Er zijn diverse artikelen over onderwerpen die te maken hebben met het leven van Jezus, hoe de ouders van Jezus hem hebben ervaren, hoe Jezus was als persoon, wat zijn missie was en veel andere onderwerpen.

Gebruik de links hieronder om naar het onderwerp te gaan dat je interesseert. Dan kom je op een introductiepagina die je snel een overzicht en links naar specifieke onderwerpen geeft.

 

Jezus kwam op aarde om ons te helpen om ons te bevrijden van de illusie die ons allemaal in een eeuwige strijd gevangen houdt. Die illusies en de strijd zijn in het leven geroepen door een machtselite en deze elite zal er alles aan doen om ons niet de waarheid te laten ontdekken die ons bevrijdt.

De machtselite uit de tijd van Jezus heeft hem gedood. Toen dat de verspreiding van zijn leringen niet stopte, doodden zij het voorbeeld van Jezus. Zij zullen er alles aan doen wat in hun macht ligt om te voorkomen dat wij het voorbeeld dat Jezus was, te ontdekken en op te volgen.

Jezus verschilde fundamenteel niet zoveel van ons. De beweringen dat hij Gods énige zoon is of ‘God vanaf het begin’, zijn verzinsels. Zij zijn bedacht om Jezus neer te zetten als een uitzondering en hem daardoor te vernietigen als voorbeeld dat iedereen kan volgen.

Toen Jezus 2000 jaar geleden op aarde was, incarneerde hij net als de rest van ons. De maagdelijke geboorte is nog een verzinsel om Jezus apart te plaatsen, zodat wij denken dat wij zijn voorbeeld niet kunnen volgen. Jezus werd net zo geconcipieerd als wij. Zijn incarnatie was niet zijn eerste incarnatie op aarde, maar zijn laatste, omdat hij met die incarnatie zijn ascensie had verdiend.

Nog een verzinsel dat de machtselite heeft bedacht, is dat Jezus niets meer iets tegen ons te zeggen heeft. Juist de religie die beweert dat ze Jezus vertegenwoordigt, is gesticht om te voorkomen dat de mensen openstaan voor de boodschap die Jezus tegenwoordig heeft.

Jezus is nu een geascendeerd wezen. Vanwege de Wet van Vrije Wil kan Jezus niet aan de mensheid verschijnen in een manifestatie waar je niet omheen kunt. Het collectieve bewustzijn is zo laag dat de mogelijkheid om iets te ontkennen, moet worden gehandhaafd.

Jezus is nog heel hard aan het werk om ons van de illusies te bevrijden die de machtselite heeft gewekt. Hij heeft veel boodschappen en leringen voor de spirituele mensen van tegenwoordig, of het nu christenen zijn of niet. Maar hij kan die boodschap alleen aan mensen geven die hun Christusschap hebben opgeëist en hebben aangeboden om als open deur te dienen.

Op deze website vind je veel leringen en directe boodschappen van Jezus. Zij worden gegeven om ons te helpen de illusies los te laten die verhinderen dat jij je bewust wordt van jouw volledige potentieel en jouw Christusschap opeist.

 

Introductieartikelen:

Stop met dansen rond het gouden kalf van de valse Jezus

Wie probeert Jezus met deze website te bereiken?

Waarom wordt het de mensen met opzet gemakkelijk gemaakt om deze website af te wijzen?

 

De Secties:

 Was Jezus God?

Wat was Jezus voor iemand?

Hoe kunnen we Jezus leren kennen?

Het spirituele ambt van Jezus

Waarom werd Jezus gedood?

De ouders van Jezus

Het leven van Jezus

De missie Eenzijn

De missie Het Midden-Oosten

Onze missie

Wat Jezus voor ons heeft gedaan

De uitdaging die Jezus voor ons heeft

Is Jezus er niet in geslaagd?

Q&A:  De identiteit van Jezus

Q&A: Het leven van Jezus