Stop met dansen rond het gouden kalf van de valse Jezus

Een boodschap van Jezus

Het allerbelangrijkste dat je kunt gaan begrijpen over wie ik 2000 jaar geleden was, is dat ik ben gekomen om het pad dat ALLE mensen in zich hebben om te volgen, te onderrichten en aan te tonen. Ik zou een voorbeeld worden, maar wat de machtselite die achter de christelijke religie zat, heeft gedaan, is van mij een uitzondering maken die niemand kan of durft te volgen door mij op een voetstuk te plaatsen. Het christendom heeft mij precies het tegenovergestelde aangedaan van wat ik wilde dat er gebeuren zou.

De mensen in de machtselite hebben in de eerste plaats mijn fysieke lichaam gedood, daarna mijn voorbeeld gedood door mijn leringen te verdraaien en een heel verkeerd verhaal over mijn leven op te hangen. Maar op deze website zal ik dit bedrog aan het licht brengen, zodat de mensen die eraan toe zijn, kunnen bevestigen wie zij zijn en het recht opeisen om mijn voorbeeld te volgen door persoonlijk Christusschap te bereiken.

Het allerbelangrijkste dat je kunt gaan begrijpen over wie ik tegenwoordig ben, is dat ik een spiritueel wezen ben, een geascendeerd wezen, een geascendeerde meester. Ik werk nog met de aarde, omdat ik destijds een belofte heb gedaan die ik volledig wil houden: “Ik ben bij jullie, altijd, zelfs tot het eind van de wereld.” Daarom ben ik bereid met iedereen te werken die bereid is zijn intuïtieve vermogens op de Aanwezigheid en vibratie van wie IK BEN af te stemmen.

De hele bedoeling van deze website is jou helpen niet meer rondom het gouden kalf te dansen van het afgodsbeeld van Jezus, dat door het christendom is opgebouwd, zodat jij je rechtstreeks op mij af kunt stemmen in jouw eigen hart. Ik heb toch per slot van rekening gezegd dat het koninkrijk van God binnenin jou is? Die opmerking is juist de reden dat ik destijds werd gedood, en zorgt er ook juist voor dat veel mensen mijn website tegenwoordig afwijzen.

Maar het simpele feit wil dat IK een spirituele revolutionair was en BEN. Ik kwam om de relatie die menselijke wezens met God hebben op zijn kop te zetten. Ik kwam die relatie van gedomineerd worden door juist die wezens die de mensheid tot hun slaaf proberen te maken, kapotmaken, degenen die ik de blinde leiders heb genoemd of de zonen van de duivel. Ik ben gekomen om alle mensen het leven te geven en in overvloed, zodat zij misschien hun persoonlijke contact met hun God aan de weet kunnen komen en ervaren in hun hart. Ik ben gekomen om de mensheid te helpen hun bewustzijn te verhogen, zodat zij God in zichzelf kunnen leren kennen in plaats van vast te zitten in de mentale gevangenis door te denken dat hun weg naar God en verlossing door een aards instituut moet plaatsvinden die door een machtselite wordt bestuurd.

Ik ben tegenwoordig hier om aan dat doel te beantwoorden. Dus is het mijn bedoeling met deze website jou te helpen dat innerlijke contact met mij of een andere geascendeerde meester weer te herstellen. Het is NIET mijn bedoeling dat deze website weer een religie of spirituele beweging in de buitenwereld in het leven roept, die doet wat dergelijke instituten altijd doen, namelijk tussen de mensen en hun direct innerlijke relatie met God in staan.

Als jij de leringen en hulpmiddelen gebruikt die wij op deze website aanleveren, kun jij dat directe innerlijke contact zeker krijgen. En per slot van rekening zou dit innerlijke contact misschien juist kunnen aantonen waarom jij in deze kritieke. maar ook heel gelukkige tijd in de kosmische evolutie van deze prachtige planeet, bent geïncarneerd.

Dus als jij echt met de echte Jezus wilt kennismaken, denk dan niet dat je mij op deze website vindt. Gebruik de leringen en hulpmiddelen die je krijgt en je zult mij dan zeker in jouw hart vinden. Die ervaring overstijgt alle woorden, dus waarom zou ik dan woorden gebruiken om die te beschrijven? Ga naar mij op zoek, en gij zult mij vinden – want IK BEN bereid gevonden te worden. Ben jij bereid om naar de echte Jezus op zoek te gaan?