Het Kwaad historisch gezien

De gevallen wezens hebben een diepgaande invloed gehad op de geschiedenis van deze planeet en dit is al veel eerder begonnen dan in de geschiedenis bewaard is gebleven. Deze sectie beschrijft hoe gevallen wezens de geschiedenis specifiek hebben beïnvloed.

 

Het elitarisme – de ontbrekende link in ons begrip van de geschiedenis
Alles wat je ooit hebt gehoord over de geschiedenis was óf een directe leugen óf een onvolledige waarheid. De reden is simpelweg dat wij de geschiedenis pas kunnen begrijpen als wij weten dat er gevallen wezens zijn en begrijpen hoe zij deze planeet heel lang hebben beïnvloed.

Hoe gevallen wezens de geschiedenis hebben beïnvloed
Lees hoe gevallen wezens veel historische gebeurtenissen hebben beïnvloed om hun eigen verborgen agenda te kunnen bevorderen.

Hoe gevallen wezens oorlogen gebruiken
Lees hoe de gevallen wezens oorlogen hebben bedacht en die gebruiken om hun agenda uit te kunnen voeren.

Historische conflicten
Lees dat de gevallen wezens voortdurend willen dat er conflicten zijn tussen groepen mensen, en waarom.

Hoe gevallen wezens dictators gebruiken
De meeste dictators in de geschiedenis zijn gevallen wezens geweest die elkaar beconcurreren in een zinloze strijd om de allerhoogste macht.

Hoe gevallen wezens politieke ideologieën gebruiken
Lees hoe gevallen wezens gebruik maken van politieke ideologieën in hun eeuwige strijd om ons in hun macht te krijgen of om ons onszelf te laten vernietigen. Zelfs schijnbaar goed bedoelende ideologieën kunnen door de gevallen wezens daarvoor worden benut.

Hoe gevallen wezens armoede  gebruiken
Armoede is een wapen dat de gevallen wezens hebben gesmeed. Lees hoe ze dit hebben geschapen en hoe ze dat gebruiken om ons in hun macht te houden.

Hoe gevallen wezens religie gebruiken
Lees hoe gevallen wezens religie gebruiken om onze geest te beheersen en ons zover te krijgen dat wij ons concentreren op de volgende wereld, en daardoor het toneel klaarzetten om de mensen zich door de gevallen wezens te laten overheersen in deze wereld.

Hoe gevallen wezens ons identiteitsgevoel vervormen
Om ons in hun macht te krijgen, hebben de gevallen wezens ons gemanipuleerd, waardoor wij een totaal fout gevoel over onszelf zijn gaan accepteren.