Het spirituele pad bewandelen

Deze sectie bevat artikelen over hoe het is om een spiritueel persoon te zijn in een niet-spirituele samenleving en hoe je het spirituele pad volgt.

 

Spirituele mensen zijn niet  gek
Spirituele mensen worden vaak voor gek verklaard, maar in werkelijkheid passen wij ons gewoon aan de tijd aan. Veel welvarende naties hebben een niveau bereikt waarop het duidelijk wordt dat materialistische welvaart geen geluk oplevert. Het wordt tijd dat wij beseffen dat wij geen menselijke wezens zijn en dat wij psychologisch-spirituele noden hebben waar men in de materialistische samenleving niet aan tegemoet komt.

Je kunt jouw leven veranderen
Gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekking dat alles energie is, kunnen we een nieuwe aanpak ontwikkelen om ons persoonlijke leven te veranderen.

Heeft het leven zin?
Korte uitleg van wat een mentaal kader is en hoe waarneming werkt.

Hoe je antwoord vindt op levensvragen
De meesten van ons zijn niet opgevoed met het concept dat je een Goddelijk plan hebt, laat staan dat ons leven een spirituele bedoeling heeft. Maar als jij een spiritueel persoon bent, dan verlang je er waarschijnlijk naar om antwoorden te vinden om de grote levensvragen en een onderdeel daarvan is het verlangen om je Goddelijke plan opnieuw te ontdekken. De sleutel daartoe is je intuïtie vergroten. Dit artikel gaat diepgaand in op hoe jij je intuïtieve vermogens kunt benutten.

Je spirituele leraar vinden
Hoe weet je welke verschillende aanbiedingen in de religieuze supermarkt de juiste voor jou zijn, hoe weet je welke je kunt vertrouwen, hoe voorkom je dat er van je wordt geprofiteerd? En hoe vind je de juiste leraar of leer? De sleutel is dat jij je moet realiseren dat de ware leraar in jou zit.

Wat het voor mij heeft betekend dat ik de geascendeerde meesters vond
Hoe ik hoorde dat het leven een bedoeling heeft en dat wij elk een Goddelijk plan hebben. Wij kunnen een geschenk aan deze planeet geven en dat is dat wij helpen om het collectieve bewustzijn ter verhogen door ons eigen bewustzijn te verhogen.

Als mens kun je niet voorkomen dat je met God te maken krijgt
We worden allemaal gedwongen om met het onderwerp God om te gaan. Maar hoe wij dat doen, kan een enorm verschil maken.

De Spirituele Onafhankelijkheidsverklaring