De innerlijke leringen introduceren

HOOFDPAGINA

Deze sectie bevat een serie langere artikelen die een aantal van de innerlijke, mystiek leringen verklaren die Jezus geeft aan de mensen die tegenwoordig het mystieke pad bewandelen.

De artikelen staan hieronder:

 

Weiger niet langer mijn Geschenk aan te nemen!

Legt uit waarom zowel christenen als vele mystici, spirituele zoekers en new age mensen geprogrammeerd zijn om het ware geschenk af te wijzen dat Jezus de mensheid al 2000 jaar aanbiedt, en tegenwoordig nog steeds aanbiedt.

Lees hier meer over.

 

Wie probeert Jezus met deze website te bereiken?

Deze verhandeling verklaart wie Jezus probeert te bereiken met de leringen op deze website. Hierin wordt ook uitgelegd wat nu juist de kern is van zijn ware boodschap, zijn innerlijke boodschap, die al meer dan 2000 jaar verloren is gegaan. In de verhandeling wordt ook uitgelegd waarom het zo cruciaal is dat mensen de ware boodschap van Jezus weer ontdekken en die kennis in onze tijd benutten.

Lees hier meer over.

 

Het Huis van mijn Vader heeft vele Woningen

Een fundamentele verhandeling waarin wordt uitgelegd wat de vier niveaus van het materiële universum zijn. Dit is een lering die je wordt verondersteld te kennen in veel andere artikelen op deze website. Hierin wordt uitgelegd dat de materiële wereld, omdat alles van energie wordt gemaakt, slechts één niveau is van een groter continuüm van vibraties. Boven het materiële frequentiespectrum bevinden zich het emotionele rijk, het mentale rijk en het identiteitsrijk. Omdat het materiële spectrum het laagst in vibratie is, kunnen we niet begrijpen wat er in de fysieke wereld gebeurt, als we niets afweten van de andere rijken. In veel gevallen zijn materiële fenomenen het gevolg van oorzaken die in het identiteitsrijk beginnen, concreter worden in het mentale rijk, momentum krijgen in het emotionele rijk en zichzelf tenslotte manifesteren op het fysieke vlak. Om materiële omstandigheden te veranderen, moeten we beginnen de oorzaken in de hogere rijken te veranderen.

Lees hier meer over.

 

De Nieuwe Gulden Regel

Jezus heeft een nieuwe Gulden Regel voor de spirituele zoekers van tegenwoordig uitgegeven.

Lees hier meer over.

 

Ik ben op een onmogelijke Missie van God

Verklaart de moeilijkheden die Jezus en andere meesters moeten overwinnen om ons te helpen om in spiritueel opzicht te kunnen groeien. Wij zitten vaak zo vast in mentale kaders dat wij juist de ideeën afwijzen die ons kunnen bevrijden, niet alleen om een gelukkiger leven te lijden, maar ook om onze ascensie naar het spirituele rijk veilig te stellen.

Lees hier meer over.

 

Ik ben gekomen om het Tijdperk van de Universele Christus in te luiden

Hierin worden spirituele cycli uitgelegd en de rol die Jezus heeft gespeeld in het Vissentijdperk. Jezus had weg kunnen blijven van de aarde, maar hij heeft beloofd om nog 2000 jaar te blijven om ons te helpen.

Lees hier meer over.