De Oorsprong van het Kwaad

Het voornaamste enigma van het kwaad

De kosmische oorsprong van de wezens die het kwaad in het leven roepen, is een van de best bewaarde geheimen op aarde. Het is een geheim, omdat gevallen wezens er alles aan gedaan hebben wat in hum macht lag om hun bestaan, hun oorsprong en hun methoden om macht te krijgen, te verdonkeremanen.

Deze sectie zal de oorsprong van gevallen wezens uitleggen, maar om dat te doen, moeten we veel verder gaan dan de GIN (Geprogrammeerde Illusie over wat Normaal is) die de machtselite heeft geschapen, die deze planeet al heel lang regeert. Wij moeten zowel religieuze als niet-religieuze meningen achter ons laten. We zullen beginnen met naar de bedoeling van het leven te kijken.

De meest verbijsterende vraag over het kwaad is de volgende:

Denk eens aan de waarlijk slechte handelingen die er in de geschiedenis zijn gepleegd, zoals oorlogen, de holocaust, massamoorden en genocides, het martelen van kinderen om hun ouders aan het praten te krijgen, en talloze andere dingen. Bedenk dan eens dat die handelingen zijn uitgedacht en uitgevoerd door menselijke wezens, of in ieder geval wezens met een menselijk lichaam.

De vraag wordt dan: Wat voor wezens zouden zulke ideeën kunnen bedenken die zo monsterlijk slecht zijn en die dan in staat en bereid zijn om ze uit te voeren???

Is het redelijk om aan te nemen dat menselijke wezens in staat zouden zijn om andere menselijke wezens dit aan te doen? Of is de verklaring dat er een speciaal soort wezens bestaat die de meeste slechte daden in de geschiedenis hebben bedacht en uitgevoerd? Als zulke wezens bestaan, waar komen die dan vandaan en hoe zijn die op aarde terecht gekomen?

Deze sectie zal antwoorden op deze vragen geven. Die antwoorden zullen echter van je vragen om veel verder te kijken dan de GIN die iedere samenleving heeft.

Voor aparte artikelen kun je het menu gebruiken, of de links hier beneden.

 

De bedoeling van het leven
Om de oorsprong van gevallen wezens te beginnen te begrijpen, is het nodig om de bedoeling van het leven te begrijpen en de doorgaande aard van het leven.

De kosmische oorsprong van het kwaad
Een verklaring van waar gevallen wezens vandaan komen. Dit gaat verder dan íets uit een andere bron, waaronder religieuze of mystieke filosofieën. Het zal een logische en consistente verklaring geven van waarom gevallen wezens totaal ongevoelig zijn voor de rest van ons. Het zal ook hun basale agenda blootleggen.

De vier niveaus van onze wereld
Het is onmogelijk om het kwaad te begrijpen als je alleen naar de materiële wereld kijkt. Je moet weten dat onze wereld vier niveaus heeft, gemaakt van energie die binnen verschillende frequentiespectra vibreert. Die niveaus zijn gelinkt, zodat fysieke fenomenen voor een groot deel het gevolg zijn van oorzaken in de hogere energetische rijken.