Invocaties, Bescherming en Zuivering

Een goed pakket voor de mensen die net beginnen met het oproepen van licht of voor mensen die een uitgebreid pakket van dagelijkse bescherming, zuivering en transmutatie willen. Invocaties en decreten aan Aartsengel Michaël om je te beschermen, Elohim Astrea om je los te snijden van beperkende omstandigheden en Saint Germain om de violette vlam op te roepen om alle onvolmaakte energie te transmuteren.

Het kost ongeveer vijftien minuten om elektriciteit invocatie op te zeggen. Een effectief dagelijks programma is dat je de invocatie aan Aartsengel Michaël ’s morgens doet en de invocaties aan Astrea en Saint Germain ’s avonds. Je kunt in plaats daarvan de decreten gebruiken en die elke negen keer of vaker op te zeggen.

Invocatie: Aartsengel Michaël, bescherm mij

Aartsengel Michaël is de belangrijkste geascendeerde meester die je oproept om je spirituele bescherming te geven. Deze invocatie roept de Blauwe Vlam van Bescherming op en richt die op de meeste aspecten van je leven.

Invocatie: Astrea snijd mij los

Astrea is de Elohim van de Vierde Straal en haar Cirkel en Zwaard van blauwwit vuur snijden je efficiënt los van beperkende omstandigheden. Deze invocatie richt het vuur van Astrea op het lossnijden van de vaakst voorkomende beperkende omstandigheden.

Invocatie: Saint Germain, transmuteer alles

De violette vlam is de meest efficiënte spirituele energie om alle vormen van lagere energie te transmuteren. Saint Germain sponsort het uitgeven van de violette vlam voor de aarde. Deze invocatie richt de violette vlam op de vaakst voorkomende omstandigheden die je beperken.

1.02 Decreet aan Aartsengel Michaël

4.01 Decreet aan Elohim Astrea en Purity

7.02 Decreet aan Aartsengel Zadkiël en Heilige Amethist

Noot: Veel mensen geven er de voorkeur aan om invocaties en decreten samen met een opname op te zeggen, omdat dit je helpt om het ritme vast te houden en momentum op te bouwen. Je kunt opnames van dit pakket kopen. (Alleen in het Engels).