De Mystieke Leringen van Jezus

Leringen over het Mystieke Pad van Jezus voor de spirituele zoekers van tegenwoordig

Deze website helpt sinds 2002 meer dan een miljoen mensen om meer waardering te krijgen voor de leringen van Jezus over het mystieke pad.

Deze website helpt je om toegang te krijgen tot de grootste hoeveelheid en het meest diepgaande materiaal over de mystieke leringen van Jezus die je op het internet kunt vinden.

“Als je een vervormde versie van mijn leringen gebruikt als rechtvaardiging om je geest af te sluiten voor mijn ware leringen, ben je niet een van mijn hedendaagse discipelen” Jezus

Je vindt hier leringen over wat Jezus 2000 jaar geleden heeft onderwezen, maar wat belangrijker is, je vindt hier ook leringen over wat Jezus tegenwoordig onderricht, als levend, spiritueel wezen, als geascendeerde meester. Als jij je ooit hebt afgevraagd waarom Jezus 2000 jaar geleden schijnbaar van het toneel verdween en niets meer tot de mensheid te zeggen had, dan helpt deze website jou om weer contact met Jezus te maken en innerlijk een persoonlijke relatie met hem te ontwikkelen.

Introductieartikel:

Wat betekent het dat Jezus nu een geascendeerde meester is?
De meeste mensen zijn geprogrammeerd om het idee af te wijzen dat Jezus een geascendeerde meester is. Waarom wil de prins van deze wereld dat jij dit idee afwijst en wat win je erbij als je over dit idee gaat nadenken?

Er staat een zeer grote hoeveelheid leringen op deze en de andere sites van Kim Michaels die op deze website vallen onder één noemer: Ask The Real Jesus. Veel mensen voelen zich vaak overweldigd  door de hoeveelheid leringen die erop staan.

Als je een systematischer introductie wilt tot de mystieke leringen van Jezus, dan bevelen wij drie je boeken aan. Die boeken zijn in het Engels:’The Mystical Teachings of Jesus’, ‘Walking the Mystical Path of Jesus’ en ‘Climbing Higher on the Mystical Path’

Samen geven ze een uitgebreid inzicht in de reden waarom Jezus naar de aarde kwam. Zij helpen je ook om het pad te ontdekken dat Jezus destijds heeft onderwezen en dat tegenwoordig nog steeds doet. De bedoeling van dit pad is dat het je naar dezelfde staat van Christusbewustzijn leidt als Jezus heeft gedemonstreerd.

Jezus was en is een voorbeeld dat je kunt volgen en het is triest dat de belangrijkste richtingen in het christendom een afgod van hem hebben gemaakt.

Jezus is gekomen om ons het voorbeeld te geven van de hogere bewustzijnsstaat die wij allemaal kunnen bereiken. Deze waarheid is met opzet voor de mensen verborgen en ironisch genoeg is dit juist gedaan door de religie die beweert dat ze Jezus op aarde vertegenwoordigt.

Jezus wilde destijds, en ook nu nog, dat wij allemaal zijn voorbeeld volgen en het Christusbewustzijn krijgen, zodat wij ook de werken kunnen doen die hij heeft gedaan.

Op dit moment zijn er 10.000 mensen geïncarneerd die het potentieel hebben om in dit leven volledig Christusschap  te bereiken. Er zijn miljoenen die een hoge mate van Christusschap in dit leven kunnen bereiken.

Deze website is er om jou te helpen jouw potentieel te bereiken en je Christusschap op te eisen. Je zult diepgaande leringen en praktische hulpmiddelen vinden om je te helpen dit doel te bereiken.

Als dit een snaar bij je raakt, komt dat omdat je hebt aangeboden om in deze tijd te incarneren om Jezus zijn overwinning te laten behalen door te zien dat een cruciaal aantal mensen zijn voorbeeld opvolgt en deze planeet in een Gouden Eeuw brengt.

Wanneer de student eraan toe is, verschijnt de leraar. Jij hebt deze website gevonden, omdat jij er op innerlijk niveau aan toe bent. De vraag is of je dit bewust wilt erkennen en de noodzakelijke stappen in je leven te zetten. Jij alleen kunt die vraag beantwoorden.

Introductieartikel:

Vrede sluiten met Jezus – waarom dit belangrijk is

-o-o-o-o-o-

 

De Hoofdsecties:

Jezus kennen

Mystieke Leringen

Het Pad naar Christusschap

Het Christendom

De Antichrist

Vrouwen

Help Jezus

Over de sectie De Mystieke Leringen van Jezus