The Mystical Teachings of Jesus

Leringen over het Mystieke Pad van Jezus voor de Spirituele Zoekers van Tegenwoordig

Deze website heeft honderdduizenden mensen geholpen meer waardering te krijgen voor de leringen van Jezus over het mystieke pad.

Afbeelding 021

Deze website geeft je toegang tot de grootste hoeveelheid en het meest diepgaande materiaal over de mystieke leringen van Jezus die je op het internet kunt vinden.

Je vindt er leringen over wat Jezus 2000 jaar geleden heeft onderwezen, maar wat belangrijker is, je vindt er ook leringen over wat Jezus tegenwoordig onderricht, als levend, spiritueel wezen, als geascendeerde meester. Als jij je ooit hebt afgevraagd waarom Jezus schijnbaar 2000 jaar geleden van het toneel is verdwenen en niets meer tot de mensheid heeft te zeggen, dan helpt deze website jou om weer contact met Jezus te maken en een persoonlijke relatie met hem in jouw innerlijk te ontwikkelen.

 

Introductieartikel:

Wat betekent het dat Jezus nu een geascendeerd wezen is? De meeste mensen zijn geprogrammeerd om het idee te verwerpen dat Jezus een geascendeerde meester is. Waarom wil de prins van deze wereld dat jij dit idee verwerp en wat win je erbij als je over dit idee na gaat denken?

 

Er staat een heel grote hoeveelheid leringen op deze en de andere sites die vallen onder de noemer Ask The Real Jesus. Het is niet ongewoon dat de mensen zich overweldigd voelen door de hoeveelheid leringen. Als je een meer systematische introductie wilt tot de mystieke leringen van Jezus, bevelen wij drie boeken aan, wel in het Engels. Samen geven die een uitgebreid inzicht in de reden dat Jezus naar de aarde kwam. Zij helpen je ook om het pad te ontdekken dat Jezus destijds heeft onderwezen en dat tegenwoordig nog steeds doet. De bedoeling van dit pad is jou naar dezelfde bewustzijnsstaat te brengen als Jezus heeft gedemonstreerd.

Jezus was en is een voorbeeld om op te volgen en het is een drama dat de hoofdrichtingen in het christendom van hem een afgod hebben gemaakt.

Jezus kwam ons het voorbeeld geven van de hogere bewustzijnsstaat die wij allemaal kunnen krijgen. Die waarheid is opzettelijk voor de mensen verborgen gehouden en ironisch genoeg is dit gebeurd door de religie die beweert dat zij Jezus op aarde vertegenwoordigt.

Destijds wilde Jezus, en tegenwoordig nog steeds, dat wij zijn voorbeeld volgen en het Christusbewustzijn verwerven, zodat wij de werken kunnen doen die hij heeft gedaan.

Op dit moment zijn er 10.000 mensen geïncarneerd die het potentieel hebben om in dit leven het volledige Christusschap te verwerven. Miljoenen anderen kunnen een hoge mate van Christusschap in dit leven verwerven.

Deze website wijdt zich aan het helpen van mensen om hun potentieel te gebruiken en Christusschap op te eisen. Er staan diepgaande leringen en praktische hulpmiddelen op deze site om dit doel te bereiken.

Als jij hier van binnen iets bij voelt, komt dat omdat jij vrijwillig bent geïncarneerd om Jezus zijn overwinning te bezorgen: omdat een cruciaal aantal mensen zijn voorbeeld opvolgen en deze planeet een Gouden Eeuw bezorgen.

Wanneer de student eraan toe is, verschijnt de leraar. Jij hebt deze website gevonden omdat jij er op innerlijk niveau aan toe bent. De vraag is of jij dit bewust wilt toegeven en de nodige aanpassingen in jouw leven wil door voeren. Alleen jij kunt die vraag beantwoorden.

Introductieartikel:

Vrede met Jezus sluiten – waarom dat belangrijk is

 

Noot van de vertaler: Deze sectie komt niet meer overeen met de Engelstalige website. Dit betekent niet dat wat er op de Engelstalige site staat, niet op deze site terug te vinden is. Kim heeft echter aan deze sectie ook fragmenten van de andere secties toegevoegd. Als je beslist een artikel helemaal wilt teruglezen, kun je het beste naar de datum kijken en dan het betreffende jaar of de meester erbij zoeken in de sectie Ascended Master Light. Als het vragen (Q&A) betreft, kijk dan bij Ascended Masters Answer. (Hieronder volgt de verouderde indeling.)

 

Wie is Jezus?

De echte Jezus leren kennen

Q&A:  De identiteit van Jezus

Q&A: Het leven van Jezus

 

 

Mystieke leringen

De innerlijke leringen van Jezus

Tegenstrijdigheden in christelijke overtuigingen

Basisleringen over het menselijke ego

Q&A: De leringen van Jezus

 

 

Het pad naar Christusschap

Introductie tot het pad naar Christusschap

Egospelletjes blootleggen

Egodrama’s blootleggen

Q&A: Christusschap

Q&A: Christusonderscheid

Q&A: Het pad bewandelen

 

 

Mystiek christendom

Het valse christendom blootleggen

Q&A: De missie van Jezus

Q&A: Jezus tegenwoordig

Q&A: Bijbelinterpretaties

Q&A: Het vroege christendom

Q&A: Het christendom tegenwoordig

Q&A: De katholieke kerk

 

 

De antichrist

De psyche van de antichrist

De spirituele oorsprong van de machtselite

Q&A: Het kwaad

Q&A: Duistere krachten

Q&A: Verkeerde leraren