Wereldwake

Doe mee aan een wake met andere mensen om jouw inspanningen te vermenigvuldigen

Wat is een wake?
Heel eenvoudig. De geascendeerde meesters kondigen een invocatie, rozenkrans of decreet aan waarvan ze willen dat mensen over de hele wereld die een tijdlang, bijvoorbeeld  33 dagen achter elkaar, opzeggen (op een tijdstip dat jou past). De geascendeerde meesters selecteren een bepaalde invocatie, rozenkrans of decreet gebaseerd op het beeld dat zij hebben van wat op dit moment het meest nodig is om een bepaalde ramp te vermijden of om het bewustzijn van de mensheid te verhogen.

Waarom zou je aan een wake meedoen?
Als veel mensen dezelfde invocatie dagelijks opzeggen, wordt die met een bepaalde factor vermenigvuldigd en dat beïnvloedt niet alleen de planeet, maar daar heb jij persoonlijk ook profijt van. Met andere woorden, het effect is sterker als je aan een wake meedoet. De kracht van de invocatie of het decreet wordt exponentieel vermenigvuldigd door het aantal mensen dat hem opzegt. Bijvoorbeeld 2 x 2 = 4,  4 x 4 = 16 en 16 x 16 = 256.

De Wereldwake door 500 – of meer- mensen van Moeder Maria

In het Kerstdictaat van 2014 heeft Moeder Maria gezegd dat het meeste licht in een jaar wordt uitgegeven rond kerst, omdat  heel veel mensen dit met elkaar vieren. Zij heeft ook gezegd dat als 500 mensen 4 uur lang de decreten en invocaties die op deze website staan, samen zouden opzeggen, zij dan net zo veel licht  uitgeven als die miljarden christenen met kerst.

Daarom organiseren wij een permanente wake waarvoor wij 500 mensen – of méér – zoeken die overal ter wereld tegelijkertijd dezelfde decreten en invocaties opzeggen. We beginnen met een wake van één dag per maand, op de laatste zondag van iedere maand.

 

Het Programma van de Wake

Het Programma van de wake vind je hier.

 

De Tijdzones van de Wake

Omdat de aarde heel veel tijdzones heeft, is het moeilijk om de oproepen precies op hetzelfde moment te doen. Dan moeten sommige mensen ze op rare tijden opzeggen en dat beperkt waarschijnlijk het aantal deelnemers. Moeder Maria heeft een programma goedgekeurd, waarbij we drie groepen deelnemers selecteren die elk op verschillende tijden de wake doen. Je selecteert de groep die het dichtst bij jouw tijdzone zit. Ze heeft gezegd dat zij de vermenigvuldigingsfactor levert, zodat dit hetzelfde effect heeft als wanneer wij allemaal de wake op precies hetzelfde moment doen.

De groepen die zijn geselecteerd, worden op de volgende kaart gebaseerd: http://www.timeanddate.com/time/map/
In elke tijdzone begint de wake ’s zondags om 12 uur en gaat 4 uren door. Dit wordt duidelijker als je naar de groep kijkt die het dichtst bij jouw tijdzone zit.

Groep 1: Rusland, Australië, Azië:
De begintijd is de tijdzone waarin Novosibirsk, Rusland en Almaty in Kazachstan liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dichtbij die tijdzone wonen, gebruiken de kaart om te bepalen hoe laat zij moeten beginnen om op dezelfde tijd te beginnen als 12 uur in Novosibirsk. Als je bijvoorbeeld in Oost-Australië woont, kun je op de kaart zien dat er tussen Novosibirsk en jou 5 tijdzones verschil zit. Jij begint dan om 5 uur ’s middags om tegelijkertijd met 12 uur ’s middags in Novosibirsk te beginnen. Als je in Sint Petersburg woont, loop je 3 uur achter en begin je om 9 uur ’s morgens.

Groep 2: Europa, Afrika
De begintijd is de tijdzone waar Parijs in ligt. Dit is +1 op de kaart hierboven. Alle mensen die dichtbij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Parijs om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in Oost-Europa woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Parijs. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Parijs te beginnen. Als je in Londen bent, lig je één tijdzone achter en begin je om 11 uur ’s morgens.

Groep 3: De Amerika’s
De begintijd is de tijdzone waarin Minneapolis en Chicago liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dichtbij deze tijdzone zitten (voor of na), gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Chicago om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in New York woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Chicago. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Chicago te beginnen. Als je in Los Angeles bent, lig je twee tijdzones achter en begin je om 10 uur ’s morgens.

We hopen dat je deze wake wilt verspreiden door mensen die je kent, erover te vertellen.