De Wereldwake van Moeder Maria

De wereldwake door 500 mensen van Moeder Maria

In haar Kerstdictaat van 2014 heeft Moeder Maria gezegd dat het meeste spirituele licht in een jaar wordt uitgegeven met Kerst, omdat heel veel mensen die samen vieren. Zij heeft ook gezegd dat als 500 mensen de decreten en invocaties op deze website gezamenlijk vier uur lang zouden opzeggen, zij dan net zoveel spiritueel licht zouden uitgeven als de miljoenen christenen met Kerstmis.

Daarom hebben wij een permanente wake waarin wij proberen om 500 mensen – of méér – overal ter wereld zover te krijgen dat ze op dezelfde tijd dezelfde decreten en invocaties opzeggen. Wij zijn al begonnen met een wake op één dag, de laatste zondag van elke maand.

De volgende data in 2017 zijn dus 29 oktober, 26 november en 17 december (in plaats van met Kerstmis en Oudjaar.)

Het Programma van de Wake

Hieronder zie je het programma voor de wake. Als iedereen de decreten en invocaties in dezelfde volgorde opzegt, heeft de wake het meeste effect. Het duurt ongeveer vier uren om de voorgestelde decreten en invocaties op te zeggen. Als je er langer over doet, kun je stoppen na vier uren of het programma afmaken. Als je er korter over doet, kun je na vier uren stoppen of de rest van de tijd gebruiken om decreten van de violette vlam op te zeggen.

Als je de wake in een andere taal doet dan het Engels, gebruik dan alsjeblieft de decreten en invocaties die vertaald zijn en maak een programma dat veel op het Engelse programma lijkt.

De tijd is bij benadering vastgesteld en wordt gebaseerd op de recordings, soundfiles, (opnames) in het Engels.

Het programma wordt van tijd tot tijd bijgesteld, dus kijk even bij de berichten onder het kopje De Wereldwake van Moeder Maria in het zwarte deel van deze website voor je aan de wake begint.

LET OP! Dit is het nieuwe programma (vanaf augustus 2018):

Er is een nieuwe serie invocaties voor Amerika om de conferentie in september te steunen. Het zijn 10 invocaties: een paar zijn nog niet eerder gepubliceerd en een paar zijn oudere invocaties die zijn ge-update voor Amerika. Ze staan alleen in een pdf file dat je kunt downloaden. Kijk op deze pagina om dat te doen.

Noot: Als de invocaties langer dan vier uur duren om ze op te zeggen, laat dan een paar decreten eruit.

 

De Tijdzones voor de wake

Omdat de aarde heel veel tijdzones heeft, is het moeilijk om de oproepen precies op hetzelfde moment te doen. Dan moeten sommige mensen ze op rare tijden op zeggen en dat beperkt waarschijnlijk het aantal deelnemers. Moeder Maria heeft een programma goedgekeurd, waarbij we drie groepen deelnemers selecteren die elk op verschillende tijden de wake doen. Je selecteert de groep die het dichtst bij jouw tijdzone zit. Ze heeft gezegd dat zij de vermenigvuldigingsfactor levert, zodat dit hetzelfde effect heeft als wanneer wij allemaal de wake op precies hetzelfde moment doen.

De groepen die zijn geselecteerd worden op de volgende kaart gebaseerd: http://www.timeanddate.com/time/map/
In elke tijdzone begint de wake ’s zondags om 12 uur en gaat 4 uren door. Dit wordt duidelijker als je naar de groep kijkt die het dichtst bij jouw tijdzone zit.

Groep 1: Rusland, Australië, Azië:
De begintijd is de tijdzone waarin Novosibirsk, Rusland en Almaty in Kazachstan liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij die tijdzone wonen, gebruiken de kaart om te bepalen hoe laat zij moeten beginnen om op dezelfde tijd te beginnen als 12 uur in Novosibirsk. Als je bijvoorbeeld in Oost-Australië woont, kun je op de kaart zien dat er tussen Novosibirsk en jou 5 tijdzones verschil zit. Jij begint dan om 5 uur ’s middags om tegelijkertijd met 12 uur ’s middags in Novosibirsk te beginnen. Als je in Sint Petersburg woont, loop je 3 uur achter en begin je om 9 uur ’s morgens.

Groep 2: Europa, Afrika
De begintijd is de tijdzone waar Parijs in ligt. Dit is +1 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Parijs om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in Oost-Europa woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Parijs. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Parijs te beginnen. Als je in Londen bent, lig je één tijdzone achter en begin je om 11 uur ’s morgens.

Groep 3: De Amerika’s
De begintijd is de tijdzone waarin Minneapolis en Chicago liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Chicago om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in New York woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Chicago. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Chicago te beginnen. Als je in Los Angeles bent, lig je twee tijdzones achter en begin je om 10 uur ’s morgens.

We hopen dat je helpt om de wake te verspreiden door de mensen ervan op de hoogte te brengen dat zij ook kunnen meedoen.