De Wereldwake van Moeder Maria

De wereldwake door 500 mensen van Moeder Maria

In haar Kerstdictaat van 2014 heeft Moeder Maria gezegd dat het meeste spirituele licht in een jaar wordt uitgegeven met Kerst, omdat heel veel mensen die samen vieren. Zij heeft ook gezegd dat als 500 mensen de decreten en invocaties op deze website gezamenlijk vier uur lang zouden opzeggen, zij dan net zoveel spiritueel licht zouden uitgeven als de miljoenen christenen met Kerstmis.

Daarom hebben wij een permanente wake waarin wij proberen om 500 mensen – of méér – overal ter wereld zover te krijgen dat ze op dezelfde tijd dezelfde decreten en invocaties opzeggen. Wij zijn al begonnen met een wake op één dag, de laatste zondag van elke maand.

 

Het Programma van de Wake

Je kunt de wake op deze pagina downloaden. Deze is echter in het Engels. Je kunt zelf een lijstje maken als je ze beslist in het Nederlands wilt opzeggen, maar zorg ervoor dat die erg lijkt op de wake in het Engels.  Als het te lang wordt, laat je een paar invocaties weg.

 

De Tijdzones voor de wake

Omdat de aarde heel veel tijdzones heeft, is het moeilijk om de oproepen precies op hetzelfde moment te doen. Dan moeten sommige mensen ze op rare tijden op zeggen en dat beperkt waarschijnlijk het aantal deelnemers. Moeder Maria heeft een programma goedgekeurd, waarbij we drie groepen deelnemers selecteren die elk op verschillende tijden de wake doen. Je selecteert de groep die het dichtst bij jouw tijdzone zit. Ze heeft gezegd dat zij de vermenigvuldigingsfactor levert, zodat dit hetzelfde effect heeft als wanneer wij allemaal de wake op precies hetzelfde moment doen.

De groepen die zijn geselecteerd worden op de volgende kaart gebaseerd: http://www.timeanddate.com/time/map/
In elke tijdzone begint de wake ’s zondags om 12 uur en gaat 4 uren door. Dit wordt duidelijker als je naar de groep kijkt die het dichtst bij jouw tijdzone zit.

Groep 1: Rusland, Australië, Azië:
De begintijd is de tijdzone waarin Novosibirsk, Rusland en Almaty in Kazachstan liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij die tijdzone wonen, gebruiken de kaart om te bepalen hoe laat zij moeten beginnen om op dezelfde tijd te beginnen als 12 uur in Novosibirsk. Als je bijvoorbeeld in Oost-Australië woont, kun je op de kaart zien dat er tussen Novosibirsk en jou 5 tijdzones verschil zit. Jij begint dan om 5 uur ’s middags om tegelijkertijd met 12 uur ’s middags in Novosibirsk te beginnen. Als je in Sint Petersburg woont, loop je 3 uur achter en begin je om 9 uur ’s morgens.

Groep 2: Europa, Afrika
De begintijd is de tijdzone waar Parijs in ligt. Dit is +1 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Parijs om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in Oost-Europa woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Parijs. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Parijs te beginnen. Als je in Londen bent, lig je één tijdzone achter en begin je om 11 uur ’s morgens.

Groep 3: De Amerika’s
De begintijd is de tijdzone waarin Minneapolis en Chicago liggen. Dit is +6 op de kaart hierboven. Alle mensen die dicht bij deze tijdzone zitten (voor of na) gebruiken de kaart om te bepalen op welke tijd ze moeten beginnen om tegelijkertijd met Chicago om 12 uur te beginnen. Bijvoorbeeld, als je in New York woont, kun je op de kaart zien dat je één tijdzone verder bent dan Chicago. Je begint dan om 1 uur ’s middags om tegelijkertijd met Chicago te beginnen. Als je in Los Angeles bent, lig je twee tijdzones achter en begin je om 10 uur ’s morgens.

We hopen dat je helpt om de wake te verspreiden door mensen die jij kent, ervan op de hoogte te brengen dat zij ook kunnen meedoen.