Shiva, Shiva, Shiva

Vandaag ben ik bezig met het vertalen van de verhandelingen in Oekraïne. Een van die verhandelingen wordt gegeven door Shiva. Dit is de link.

Ik wil nog iets vertellen over wanneer ik het woord ‘Shiva’ zelf al jaren gebruik.  Ik zeg Shiva drie keer op als ik iets op de televisie zie waarvan ik persoonlijk denk dat het beter kan. Dat kan van alles zijn: criminaliteit, ziekten, oorlogen, onderhandelingen, noem maar op. Meestal zijn het mededelingen in het journaal, want dat is het moment dat ik er meestal aan denk. Maar dat kan ook in een talkshow zijn. Wat ik dan doe, is gewoon drie keer heel duidelijk Shiva zeggen. En that’s it. Heel simpel. Maar het werkt wel.

Als ik zie dat onze regering erg verdeeld is, dan vraag ik Aartsengel Michaël om bescherming: “Aartsengel Michaël bescherm Nederland tegen alle demonen, entiteiten, duistere krachten en gevallen wezens die ervoor zorgen dat er geen betere keuzes worden gemaakt.”

Ik vraag vervolgens aan Astrea: “Snijd de mensen in Nederland los te opdat ze kunnen zien welke keuzes beter zijn en dat ze beslissen om die keuzes ook te maken.”

En als laatste vraag ik Aartsengel Zadkiël: “Aartsengel Zadkiël bind en verteer al die energie die nu is losgekomen.”

In de verhandeling staat dat een relatief klein aantal mensen dit al voor elkaar kan krijgen. Wie helpt mij daarbij?