Jullie zijn meer dan dieren

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 21 oktober 2005

Wat is ware vrijheid? Dat is de spirituele bevrijding van het verkeerde identiteitsgevoel dat je een menselijk wezen bent, dat je slechts een dier bent, dat er niets na de dood komt, dat jij verdwijnt wanneer jouw fysieke lichaam verdwijnt. De bevrijding van de overtuiging dat je een ellendige zondaar bent die enkel kan zondigen en die nooit iets juist kan doen in de ogen van God. Dit is zo’n ontkenning van de God in jou dat het de ergste vorm van godslastering is die jij je maar voor kunt stellen. En toch heerst dit al heel lang alom op aarde, tot nauwelijks iemand er niet door beïnvloed is.

Ik ben hier omdat ik de kreten heb gehoord van degenen die beseft hebben dat ze lijden, dat ze in een klein kadertje zijn geplaatst door de verkeerde predikers in kerk en staat. Ze voelen dat hun geest gesmoord is, ze hebben geen ruimte om te bewegen, maar ze hebben naar mij uitgeroepen om bevrijding, zelfs al weten ze dat niet bewust. Dus heb ik gereageerd en ik ben hier om ze te bevrijden.

En mijn rozenkransen zijn nog maar het eerste niveau van hulpmiddelen die ik jullie geef om degenen die bevrijd moeten worden, los te snijden, degenen die al volwassen zijn op innerlijk niveau, maar die zichzelf nog niet bevrijd hebben van de uiterlijke programmering die aan hen is opgelegd door de christelijke kerken en daarna het wetenschappelijke establishment, altijd, altijd, altijd, in de macht van de machtselite die de vonk van Christus aan de ware zonen en dochters van God wil ontzeggen om hun macht over deze planeet maar te behouden.

Waarachtig, ik zeg jullie, de sleutel tot de Gouden Eeuw is het volmaakte concept handhaven dat achter alle uiterlijke manifestaties het zuivere Moederlicht zit. Momenteel heeft het Ma-terlicht ontelbaar veel onvolmaakte manifestaties op aarde aangenomen, Maar ik zeg jullie dat dat Moederlicht liever bevrijd wordt om het koninkrijk van God te manifesteren. En het koninkrijk van God kan bijna ogenblikkelijk gemanifesteerd worden als er genoeg mensen zijn die het volmaakte concept voor deze planeet handhaven.

En dus leg ik in mijn nieuwe boek het volmaakte concept uit, ik leg het belang ervan uit om je te bevrijden van het dualiteitsbewustzijn. Omdat jij, tot jij je bevrijdt van dat bewustzijn, niet volledig het volmaakte concept kunt handhaven, jullie kunnen niet volledig dat volmaakte concept begrijpen en omarmen en begrijpen wat het echt betekent.

En ik zal hier natuurlijk nog meer leringen over geven, net als de andere meesters. En nu kom ik gewoon om te zeggen: “Dank jullie wel voor het opzeggen van mijn rozenkransen! Jullie maken het verschil!” En daardoor verzegel ik jullie in de liefde van mijn hart tot ik weer spreek.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.