De bedoeling die jij had om te incarneren

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 13 februari 2014

Je kunt niet geïncarneerd zijn op dit cruciale moment op het keerpunt van de geschiedenis van de aarde zonder de liefde voor Saint Germain om de Gouden Eeuw te brengen te voelen en de wens om deel uit te maken van de manifestatie van die Gouden Eeuw. Dat kan gewoon niet. Je zou dan óf niet geïncarneerd zijn, óf je zou op een andere planeet zijn geïncarneerd. Als jij één van de spiritueel bewuste mensen bent, voel jij die liefde voor Saint Germain, je voelt liefde voor de mensheid, je voelt liefde voor deze planeet, je voelt liefde voor het streven om het bewustzijn te verhogen en de Gouden Eeuw te brengen.

Jij laat die wens, jouw goddelijke plan, niet in vervulling gaan door rond te lummelen en je goed te voelen. Je voert je goddelijke plan uit door het contact met jouw IK BEN Aanwezigheid te openen, zodat het vuur van jouw IK BEN Aanwezigheid – het vuur van Saint Germain, het vuur van de geascendeerde meesters – door jou heen kan stromen. De het-voelt-goed-spiritualiteit kan geen tegenhanger vormen voor de negativiteit die door de laagste tien procent van de verkeerde hiërarchie wordt gemaakt. Alleen het vuur van de geascendeerde meesters kan de tegenhanger vormen voor de negativiteit en deze planeet vooruit brengen.

Jij kunt meer doen
Er bestaat geen alternatief. Er bestaat absoluut geen alternatief. Laat mij eens teruggaan naar wat ik in het begin heb gezegd. Ik begrijp heel goed hoe moeilijk het is om op dit moment geïncarneerd te zijn en je evenwicht te bewaren in je dagelijkse leven met alles waarmee je wordt gebombardeerd. Ik begrijp heel goed hoe moeilijk het is om het lokale bewustzijn van jouw persoonlijke situatie in evenwicht te brengen met het bewustzijn op wereldniveau van wat er aan de hand is op de planeet. Ik begrijp volkomen hoe verleidelijk het is om tegen jezelf te zeggen: “Ik heb die spirituele lering gevonden. Ik doe spirituele oefeningen. Ik ben in een positieve geestesgesteldheid. Ik ben aardig en liefdevol voor iedereen, zo goed als ik kan. Ik doe zeker alles wat ik kan om een positieve persoon te zijn in een negatieve wereld.”

Maar je doet zeker niet alles wat jij kunt doen. Jij kunt meer doen. Jij kunt de open deur zijn voor het vuur van de geascendeerde meesters, de aarde transformeren, de aarde sneller laten vooruit schieten dan de duistere krachten en de laagste tien procent die weer naar beneden kunnen trekken. Dat kun jij doen en alleen hiervoor ben jij hiernaartoe gekomen. Je kwam niet hier om een saaie ervaring mee te maken waarin ‘alles oké’ is, maar er niets gebeurt, niets wat gevolgen heeft, niets wat ooit verandert.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.