De behoefte aan Christuswezens in Europa

Geascendeerde Meester Lanello, 2 november 2008

Maar dan is er – zoals wij al eerder hebben gezegd– de voorwaarde dat iemand verheven moet worden naar het niveau van Christusschap dat uitgebeeld wordt als vervorming door deze egocentrische, egoïstische wezens. En als er niemand naar voren durft te stappen en te accepteren dat hij de Christus is – accepteren dat ze een zoon of dochter van God zijn – tenzij dat gebeurt, nu dan kunnen ze niet weggehaald worden.

En ik kan je zeggen dat er nu op dit moment een aantal van die wezens zijn die hun rechtmatige kans hebben gehad, en ze kunnen slechts op deze planeet blijven vanwege het feit dat niemand zijn Christusschap heeft durven op eisen. Wat natuurlijk juist de samenzwering is die zij vanaf het allereerste begin hebben beraamd – zelfs toen Jezus nog op aarde rondliep. En ze probeerden het toneel klaar te zetten, en dachten dat zij hem fysiek konden doden. En daarna, toen dit, natuurlijk, niet werkte, overgegaan zijn op plan B om zijn lering en voorbeeld te doden – zodat niemand naar voren durfde te komen.

En daardoor hebben enkelen van jullie zich natuurlijk gerealiseerd dat dit een donkere wolk is die vooral boven het Europese werelddeel hangt. Ieder werelddeel heeft natuurlijk zijn eigen versie van wat de mensen onderdrukt, maar hier in dit werelddeel Europa bestaat er – vanwege de katholieke kerk en omdat het christendom hier het eerst werd verspreid – zeker een stigma dat je bijna alles kunt doen of zeggen wat je wilt doen of zeggen – behalve dat jij de Christus bent of de vertegenwoordiger van de Christus op aarde. Want juist de wezens die het bewustzijn van de antichrist hebben belichaamd, hebben het als monopolie voor zichzelf opgeëist.

Het wordt natuurlijk tijd dat de mensen overal in Europa wakker worden en beseffen dat dit een complete leugen is. Het is juist de totale en de allergrootste ontkenning van de missie van Christus, juist de missie van Christus om de Christus in ieder mensenhart te bevrijden en ieder mens zijn Christuspotentieel te laten erkennen. Dit is altijd het doel van Christus geweest, dit zal altijd het doel van Christus zijn en het wordt tijd dat de mensen op dit continent wakker worden.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.