Een hoger niveau van dienstbaarheid

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 27 juni 2008

Het beeld dat ik wil dat je hebt, is dat je misschien dicht bij de opstap bent naar een directere vorm van dienstbaarheid. Maar er kan nog steeds ergens wat onevenwichtigheid in jouw wezen zijn, die je bedriegt en je daardoor vatbaar maakt voor de lagere geesten die in jouw oor fluisteren en zo voorkomen dat jij – door hun constante onophoudelijke geklets – het zachte kleine stemmetje van de Heilige Geest hoort dat jou nooit probeert te dwingen, maar enkel probeert jou ergens van bewust te maken en te inspireren.

En als je eerlijk een inschatting zou maken, onze leringen over het ego bestudeert – de nieuwe Cursus in Christusschap bestudeert die Jezus zo liefdevol heeft voorbereid voor jullie – nu dan zou je misschien beseffen dat als je bereid bent een paar illusies los te laten – misschien maar één grote illusie – jij dan in feite een stap omhoog kunt doen naar die dienstbaarheid, omdat jij dan meer een open deur kunt zijn en begint dat deel van je goddelijke plan uit te voeren.

Ik vraag jou te erkennen, dat jij, tot je bereid bent om de onevenwichtige verlangens op te geven, niet in staat bent een open deur voor de geascendeerde meesters te zijn. Je zult slechts het instrument worden van de verkeerde leraren die een of ander geweldig plan in jouw oor fluisteren in plaats van de echte waarheid van het eenzijn – het eenzijn van al het leven.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.