De open deur worden voor het Levende Woord

Geascendeerde Meester Jezus, 23 december 2005

Mijn vreugde is totaal, want IK BEN waarachtig de Levende Christus en IK BEN in al het leven. Daardoor kan ik door al het leven heen spreken en mij tot uitdrukking brengen. En wat jullie moeten doen, wat ik graag wil dat jullie doen, is NIET naar de mensen te kijken waar ik doorheen spreek als anders dan jou of boven jou.

Ik wil dat je in de spiegel kijkt en de Levende Christus ook in jou ziet en dan kan de Levende Christus door jou spreken, terwijl jij mij door een ander hoort spreken. Ik weet dat dit je wat schroom kan bezorgen en je zult je wat ongemakkelijk voelen om voor een groep mensen te staan of te verklaren dat jij de Levende Christus bent, of Jezus, of El Morya, of Saint Germain die door jou heen spreekt. Maar mijn geliefden, jullie hoeven niet bang te zijn. Want ik kan op veel verschillende manieren door jullie heen spreken.

Je hoeft niet te zeggen wie er spreekt. De mensen tegen wie je spreekt, hoeven het niet te weten. Ze hoeven alleen maar het licht dat door je woorden heen stroomt te voelen dat, terwijl zij kelken worden die mijn essentie bevatten, hun wezen betreedt en hun vlam opnieuw aansteekt of de herinnering in hen wekt aan wie ze zijn.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.