Jezus reisde naar het oude Brittannië

Geascendeerde Meester Jezus door Kim Michaels, 28 oktober 2007

Als jongen ben ik echt naar de Britse eilanden gereisd met mijn oom, Jozef van Arimathea. Ik bezocht o.a. Glastonbury dat in die tijd een spiritueel centrum was, gebaseerd op de filosofie van de Druïden.

Ik voelde het licht in dit land en ik zag tot op zekere hoogte het potentieel van de mensen in de toekomst van dit land. Daarom instrueerde ik Jozef van Arimathea om de Heilige Graal naar dit land te brengen, niet zozeer als de fysieke kelk, maar als matrix voor de zoektocht naar de heilige Graal. Dit werd toen de basis voor de legende van Koning Arthur waarin je ziet, dat de ridders die op zoek gingen naar een fysieke kelk met lege handen thuis kwamen, evenals iedere andere ridder die sinds die tijd naar de fysieke kelk van Christus op zoek is geweest.

Maar degenen die op zoek gingen naar een bewustzijnsstaat, naar de innerlijke visie en ervaring, zelfs al vonden ze niet de volle kelk, werden toch door die zoektocht zelf getransformeerd. Maar omdat mensen al 2000 jaar lang op zoek zijn naar de Heilige Graal zou ik, Jezus, veel mensen in deze tijd graag verder dan een zoektocht willen zien komen en de Graal vinden. Want het wordt tijd dat men mijn echte leringen begrijpt en die van de daken van iedere natie schreeuwt. En het potentieel bestaat zeker dat dit in dit land kan beginnen. Want zelfs al zie je misschien de huidige bewustzijnsstaat van het Britse volk, dan verzeker ik je dat er zich onder hen veel echt spirituele mensen zitten en dat de top tien procent van de spiritueel meest bewuste mensen het potentieel heeft de echte leringen van Christus te begrijpen, te omarmen, te accepteren, na te leven en onomstotelijk aan te tonen dat ieder menselijk wezen op aarde de mogelijkheid heeft de Levende Christus op aarde te zijn. Op deze wijze wordt er voor eens en voor altijd een eind aan de leugen gemaakt dat er slechts één Zoon van God is.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.