Vervolging is een deel van het pad naar Christusschap

Geascendeerde Meester Jezus, 30 maart 2013

Dit loopt parallel met alles wat jullie ervaren wanneer je fysiek geïncarneerd bent en wanneer je bij het Christusschap begint te komen. Het neemt natuurlijk niet de fysieke vorm aan van dat je aan een houten kruis wordt genageld. Het neemt een bepaalde vorm aan, misschien niet eens fysiek. Misschien word je in het emotionele rijk, het mentale rijk of het identiteitsrijk vervolgd en gekruisigd.

Er zal wat vervolging voorkomen, zelfs op fysiek niveau. Het hoort bij de deal, mijn geliefden, wanneer je vrijwillig op aarde incarneert. Dat is al zo sinds de val van deze planeet en de eerste gevallen wezens die hier zijn geïncarneerd, zullen de Heilige Onschuldigen aanvallen. Zij zullen degenen die de lichtbrengers zijn, aanvallen, degenen die hun licht op de mensen laten schijnen, degenen die dat niet verbergen onder de voorwaarden die de gevallen wezens hebben vastgesteld

Die gevallen wezens vormen een kracht op deze aarde, en in hun blindheid – hun spirituele blindheid – zijn ze zo hoogmoedig en arrogant dat zij geloven dat zij de macht op aarde bezitten. Zij geloven dat ze de Christus en het Christuslicht van deze planeet kunnen buitensluiten. Ik kwam 2000 jaar geleden om hun ongelijk te bewijzen en ik heb bewezen dat zij ongelijk hadden, omdat er destijds een groep gevallen wezens uit hun lichaam werden gehaald en hier nooit weer incarneren.

Een monumentale omslag in bewustzijn
Je kunt bekijken hoe het Christusschap zich de laatste 2000 jaar heeft ontvouwd en dan zie je dat dit niet miljoenen mensen heeft opgeleverd die hetzelfde niveau van Christusbewustzijn hebben. Je kunt zelfs denken dat hoewel de gevallen wezens mij niet hebben gedood door mijn lichaam te doden, zij hebben dat wel met mijn voorbeeld hebben gedaan, zij hebben de kerk gedood, de religie die beweert dat die mij vertegenwoordigt.

Ik zeg dat dit niet zo is, want er zijn ook nog de 10.000, en de miljoenen meer, die eraan toe zijn om in deze incarnatie Christusschap te manifesteren en zij komen er steeds dichter bij. Dus sommigen hebben de leringen gevonden die wij door deze en andere boodschappers hebben gegeven. Sommigen weten het van binnen of zelfs door een lering die niet rechtstreeks door de geascendeerde meesters is gegeven.

De mensen beginnen te ontwaken en realiseren zich dat wij voor een monumentale omslag in bewustzijn op deze planeet staan en dat zij daar een rol in spelen. Om die rol te vervullen, moeten zij dat zelfgevoel transcenderen, zij moeten zichzelf, hun eerdere beperkingen en voorwaarden, transcenderen.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.