De vreugde van Christus voelen

Geascendeerde Meester Jezus Christus, 16 juni 2013

Er is inderdaad zoals het lied zegt: “Vreugde voor de wereld”. Vreugde voor Rusland vanwege deze conferentie! Ik, Jezus, voel vreugde! Alle geascendeerde meesters voelen vreugde. De meesters die hebben gesproken op deze conferentie voelen vreugde voor het feit dat jullie bijeen zijn gekomen, dat jullie een kelk hebben opgeheven, dat wij deze vlam konden verankeren. Die vlam zal natuurlijk onrust in het collectieve bewustzijn van Rusland brengen, bij heel veel mensen in Rusland, zelfs bij bepaalde machtsstructuren in Rusland. Die worden niet alleen ongemakkelijk, maar zullen worden aangevochten.

Maar jullie, de spirituele mensen, kunnen naar het positieve kijken. Jullie zouden kunnen zien dat het glas niet alleen halfvol is, maar meer dan halfvol en dat het licht van Christus in het glas opstijgt. Het kan, in de niet zo verre toekomst, beginnen over te stromen, zelfs in de kelk die jullie hebben opgeheven. Visualiseer dat het Licht van Christus de Kelk van Christus laat overstromen en uitstroomt naar alle gebieden van Rusland en de wereld. Dit is onze grote vreugde, want wanneer de kelk wordt opgeheven, geven wij het licht uit en we zullen het in bepaalde mate laten overstromen.

Mijn hart stroomt over van de Vreugde van Christus, de vreugde die veel christenen niet kunnen voelen, omdat zij zich te veel richten op die paar uur dat ik aan het kruis hing. Soms word ik bijna boos wanneer ik zie dat de mensen zich zo op mijn lijden richten en vergeten dat ik ben opgestaan. En in de wederopstanding bestaat oneindige vreugde. In de ascensie bestaat oneindige vreugde, zoals Guru Ma heeft gezegd, de vreugde dat je een pas geascendeerde meester bent.

Natuurlijk ben ik al een poosje een geascendeerde meester, maar wat is de Christus? Is dat niet dat in Christus alles nieuw is? Dus kan ik mij ook in een oogwenk aansluiten op de vreugde dat ik de ascensievlam voel en ik hoop dat jullie je allemaal kunnen aansluiten op het nieuwe gevoel van vreugde omdat de geascendeerde meesters licht hebben uitgegeven, niet alleen door een boodschapper in de buitenwereld, maar door jullie eigen hart.

Voel de vreugde! Laat jezelf die vreugde erkennen en neem die vreugde dan met je mee wanneer je deze conferentie verlaat en koester het. Laat de bedervers niet bij jou toe, want die zullen natuurlijk komen en het van jou proberen af te pakken.
Als zij daarin slagen met hun subtiele plannetjes om een reactie aan jou te ontlokken, veroordeel jezelf dan niet; keer gewoon naar die vreugde terug. Neem wat tijd om de stilte in te gaan, het licht op te roepen, je op jouw hart te concentreren en mij te vragen jou te helpen om meer contact te maken met het nieuwe en de vreugde van Christus.

Vandaag is dat mijn boodschap. Jullie hebben de totale vreugde van de Geascendeerde Meester Jezus Christus.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.