Laat mij met rust, Jezus

Geascendeerde Meester Jezus, 19 augustus 2003

Ik zie een aantal van onze beste studenten die al tientallen jaren op het pad zijn. Zij zitten in hun kerk en doen hun rituelen. En zij zeggen prachtige gebeden op en de vlam van hun hart wordt in die gebeden uitgegoten. Maar wanneer ik hen benader, zeggen ze: “Ik heb alles wat ik nodig heb om verlost te worden. Ik voel me hier goed bij. Ik ben tevreden met het volgen van de leringen die deze kerk mij geeft.”

Val me niet lastig, Jezus
En van buitenaf bekeken klinkt dit goed en verstandig, omdat zij per slot van rekening vrije wil hebben. Maar ik vertel je dat wat de ziel werkelijk zegt, is: “Val me niet lastig, Jezus. Ik voel me op mijn gemak. Ik voel me goed waar ik nu zit en ik wil niet hogerop komen. Ik heb me in de tijd dat ik discipel was veel opofferingen getroost. Ik ben vele keren getest en heb veel initiaties gehad. Ik heb me opgeofferd. Ik heb alles gegeven. Maar nu wil ik dat niet meer. Ik wil hier gewoon zitten met mijn leringen en mijn rituelen en ik heb het gevoel dat als ik dit de rest van mijn leven dit blijf doen, ik automatisch verlost word.”

Ik vertel je eerlijk dat er veel leden in christelijke kerken en andere spirituele organisaties daar zitten en het gevoel hebben dat zij de allerhoogste spirituele leer op de planeet hebben; maar ik zeg je dat zij de weg volgen die de mens goed toe lijkt, maar aan het eind van die weg wacht de dood. Zij volgen het pad in de buitenwereld net als zoveel andere miljarden zielen op planeet aarde.

Te veel zielen zitten in hun kerken en zeggen: “Maar de katholieke kerk is de enig ware kerk van Jezus Christus. Onze kerk is de ware kerk. De islam is de enige religie. Wij hebben alles wat we nodig hebben om onze verlossing te krijgen en we hoeven hier alleen maar te blijven en ons gemak ervan te nemen en we zullen hem automatisch krijgen”.

Zie je niet wat ik hier zeg? Je denkt dat je beter dan iemand anders bent, omdat jij je leer en je kerk hebt. En iedereen denkt dat hij beter dan iemand anders is, omdat ze hun leer hebben. Nu, ik zeg je dat er waarachtig miljarden zielen op deze planeet zijn die zo verwikkeld zijn in die foute leringen en de leugens van de verkeerde leraren dat het bijna letterlijk lijkt of het lijken zijn die in grafdoeken zijn gewikkeld.

Ik ben Jezus Christus. God heeft mij het ambt gegeven om de verlosser van iedere ziel op planeet aarde te zijn. En ik zeg je nu, zoals ik tegen Lazarus zei: “Kom naar buiten! Ontwaak! Kom tevoorschijn uit het graf van de foute leringen en hun waren en hun uiterlijke pad en hun leugens. Kom eruit en maak je los uit de netten die zij je toegeworpen hebben om je te vangen, om je vast te houden op het verkeerde pad.”

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.