Persoonlijk Christusschap gaat verder dan persoonlijke groei

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 17 augustus 2008

Ik feliciteer degenen die bereid zijn om deel te nemen aan Jezus’ laatste aanbod, het boek over Persoonlijk Christusschap, en die een verbintenis zijn aangegaan om die cursus allemaal samen te volgen. Want hoewel enkelen van jullie sneller alleen vooruit zouden komen, heeft het grote waarde als jullie allemaal samen de sleutels en de oefeningen doen. Niet alleen voor jullie eigen groei, maar door het samen te doen, creëren jullie stuwkracht, een beweging, die letterlijk door het massabewustzijn heen veegt. En dat kan natuurlijk de top 10 procent van de mensen op deze planeet verhogen, om ineens het bestaan van het pad naar Persoonlijk Christusschap te gaan herkennen – die verder gaat dan het spirituele pad, het pad van persoonlijke groei, dat velen tot nu toe gevolgd hebben.

Wanneer je naar de wereld kijkt, zie je dat er miljoenen mensen zijn die deel uitmaken van de new age of de spirituele bewegingen die diverse technieken beoefenen, diverse leringen bestuderen en serieus en eerlijk proberen hun bewustzijn te verhogen. En ik wil op geen enkele manier hun resultaten te bagatelliseren, maar ik moet wel zeggen dat wat ze bereiken door het pad van persoonlijke groei te volgen – hoewel het een duidelijke dienst aan de planeet is – het niet genoeg is om de planeet vooruit te brengen, omdat wij ervoor moeten zorgen dat het gebeurt voor 2012.

En dus is de enige factor die wij zien die de planeet echt op dat punt kan brengen waar ze moet zijn, is dat steeds meer mensen zien dat er iets na het pad van persoonlijke groei komt – de wens om je bewustzijn te verhogen ten behoeve van jezelf, bepaalde krachten te krijgen of bepaalde ervaringen mee te maken. Er is een pad dat verder gaat dan persoonlijke groei en dat is het pad van Persoonlijk Christusschap, waarop je niet langer probeert jouw individuele zelf te verheffen, want je bent zo één met het Ene Zelf geworden dat jij probeert het Al te verheffen.

Ik laat jullie achter met een immens gevoel van vreugde, de vreugde die ik voel door de golf van positieve energie te zien die jullie hebben gevormd, de golf die rondom de aardbol gleed en alle onvolmaaktheden heeft verteerd. En ik vraag je om dat beeld te behouden, die visualisatie van de golf van het witte Moederlicht dat alle imperfecties verteert, terwijl die rondom de aardbol glijdt. Misschien door je één keer per dag af te stemmen op deze visualisatie.

En nadat je de golf hebt gevisualiseerd die rondom de planeet glijdt, visualiseer je dan hoe het witte licht een volmaakt kalme oceaan vormt die de perfectie van de Dhyani Boeddha’s boven hier op aarde reflecteert. Dit is een immens krachtige visualisatie en waarachtig een geschenk uit ons hart. Gebruik die naar jullie beste vermogen en we zullen zien welke wonderen er verricht kunnen worden als jullie je hier beneden verenigen met ons Boven. Want waarachtig, het grootste potentieel voor wereldverandering is eenheid van hart, zo boven, zo beneden. Zo zij het, want ik verzegel jullie in de oneindige vreugde van de Goddelijke Moeder, de oneindige vreugde van Jezus Christus, die waarachtig de Vreugdevlam voor de aarde draagt. Wees zodoende verzegeld in die vreugde, voor eeuwig en altijd!

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.