Waarom Christus op aarde kwam

Geascendeerde Meester Jezus, 24 augustus 2008

Wat precies de reden is dat ik 2000 jaar geleden naar de aarde kwam – om de mensen een brug te geven om zich met hun God te verenigen door het bewustzijn van Christus, de enige waarheid van de Christusgeest, in tegenstelling tot de dualistische ‘waarheid’ van de dualistische geest, de geest van de antichrist. En dit werk is niet tevergeefs geweest, zelfs al heeft het 2000 jaar geduurd om naar het fysieke te circuleren. Jullie zelf zijn het bewijs daarvan. Iedereen die mijn website en mijn leringen over het ego en onze boeken over non-dualiteit hebben bestudeerd – zijn ons bewijs dat zij niet aan het winnen zijn. Wij zijn natuurlijk aan het winnen. En wij wonnen al vanaf het begin, zoals Master MORE zo graag zegt. Want dat is natuurlijk de waarheid.

Wanneer je Maitreya’s leringen bestudeert over de sferen, zie je dat het gewoonweg niet mogelijk is dat de verkeerde hiërarchie en degenen die dat op planeet aarde belichamen, het tegen de hele opwaartse kracht van het materiële universum kunnen opnemen. En dus is het onvermijdelijk dat de aarde en het universum verheven zullen worden naar de permanente volmaaktheid van het spirituele rijk. Het is slechts een kwestie van tijd. Toch bestaat tijd NIET – voor de Boeddha. En zelfs als de verkeerde hiërarchie dan denkt dat zij iets kunnen vertragen waarvan zij weten dat het onvermijdelijk is, hebben ze toch niets vertraagd. Want tijd is de eeuwig stromende stroom van de Rivier van Leven. En in die stroom kan niet stilstaan, niets kan in de andere richting gaan.

Want alles moet onvermijdelijk met de grotere Rivier van Leven mee gaan. Het kan slechts de illusie zijn die in het bewustzijn van de mensen bestaat, waardoor het lijkt alsof een planeet of een volk buiten die Rivier kan bestaan, zelfs de andere kant op kan gaan. Dat is maar een illusie en jullie hebben geweldig actie ondernomen door die illusie in het collectieve bewustzijn te vernietigen. Natuurlijk, er is nog meer nodig, maar dit komt vanzelf, omdat wij erop vertrouwen dat jullie, naar jullie eigen goeddunken, gebruik blijven maken van dit middel om de invocatie uit te zenden.

Dit is een deel uit een langere lering. Je kunt het hele dictaat hier lezen.