Hoe de valse hiërarchie spirituele vooruitgang remt

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 13 februari 2014

De verkeerde hiërarchie op deze planeet, in ieder geval degenen die meer ervaring hebben, weet dat zij niet eeuwig de voorwaartse beweging van de mensheid kunnen vertragen. Zij zijn tevreden met wat zij maar enigszins daaraan kunnen doen. Om dat te kunnen, hebben ze een strategie die uit drie delen bestaat. Jullie weten dat wij leringen hebben gegeven over de bevolking verdelen in de top tien procent, de laagste tien procent en tachtig procent in het midden. De verkeerde hiërarchie op deze planeet heeft indelingen, departementen, die met de laagste tien procent aan het werk zijn, en zij proberen zoveel mogelijk tumult en chaos te creëren als maar mogelijk is. Zij proberen alles zoveel mogelijk te controleren.

Dan hebben zij ook nog departementen die met de tachtig procent in het midden werken en die proberen de tachtig procent in een staat van verlamming te houden, waardoor zij niets willen veranderen, zij willen alleen maar een goed materieel leven te leiden. Dan zijn er nog de departementen die werken met de top tien procent en hoewel zij tamelijk intelligent zijn, is één van hun hoofddepartementen natuurlijk die ene die deze ‘het-voelt-goed spiritualiteit’ probeert te promoten. Dit zorgt ervoor dat mensen een gemoedstoestand krijgen waarin zij vooruitgang boeken en zij leveren een positieve bijdrage, maar niet het volledige potentieel. Daardoor maakt de planeet niet de snelle vooruitgang die zij kan maken, maar op vele gebied, boekt zij niet meer vooruitgang dan de laagste tien procent die de voorwaartse beweging van de mensheid weer naar beneden haalt.

Opnieuw, je kunt wel iets doen wat positief is, maar als iemand anders iets negatiefs doet, kan dit tegengaan wat jij doet. Als zij ijveriger zijn of effectiever in het opwekken van negatieve energie dan jij aan positieve energie opwekt, dan is het nettoresultaat voor de planeet geen winst. Als jij je heiliger dan heilig voelt, omdat jij een positieve houding hebt en voelt ‘alles is goed’, dan houd jij jezelf voor de gek en doe jij niet waarvoor jij hier gekomen bent.

Ik spreek in deze verhandeling niet tegen de laagste tien procent of de tachtig procent in het midden van de doorsneebevolking. Ik spreek slechts tegen de top tien procent omdat zij de enigen zijn die het potentieel hebben om open te staan voor mijn boodschap. Ik zeg dat zij het potentieel hebben, omdat heel veel van hen niet aan hun hoogste potentieel voldoen. Zij zijn door de houding van alles-is-oké in slaap gezongen, waardoor zij denken dat het goed is om langzaam te lopen in plaats van snel op hun doel af te gaan. Ik kan jullie met absolute zekerheid zeggen dat alle mensen in de top tien procent specifiek zijn geïncarneerd om te helpen het collectieve bewustzijn te verhogen en planeet aarde naar een Gouden Eeuw toe te brengen.

Dit is een deel uit een langere lering. Je kunt het hele dictaat hier lezen.