Je bewustzijn verhogen

Het collectieve bewustzijn verhogen
Zodra wij ons realiseren dat alle mensen met elkaar verbonden zijn in bewustzijn, zien we een nieuwe manier om een positieve impact op de planeet te hebben. Vele, vele mensen hebben intuïtief het gevoel dat wij op deze planeet zijn om een bepaalde reden, dat wij hier zijn om haar in een betere toestand achter te laten dan toen wij kwamen.

De reden is dat velen van ons hebben aangeboden om in deze tijd te incarneren, omdat de aarde in een cruciale fase zit. Het potentieel bestaat echt dat de planeet een sprong vooruit kan doen en veel van de gevallen wezens van zich af kan werpen die achter diverse aspecten van het kwaad zitten. Wij zijn hier om dit proces verder op weg te helpen, maar dit betekent níét dat wij hier zijn om de gevallen wezens te bestrijden of te vernietigen.

Wij helpen niet om de gevallen wezens te verwijderen als wij tegen hen gaan vechten. Wij doen ons werk als wij het collectieve bewustzijn omhoog trekken, zodat er een verandering plaatsheeft die de Wet van Vrije Wil activeert en het onmogelijk maakt dat bepaalde gevallen wezens op aarde incarneren en daardoor een bepaald aspect van het kwaad kunnen verwijderen.

Hoe trekken wij het collectieve bewustzijn omhoog? Door ons individuele bewustzijn te verhogen naar de staat waarin wij egoïsme hebben getranscendeerd. Deze transformatie in bewustzijn is het alternatief voor de grote religies. Men heeft dit het mystieke pad, het innerlijke pad of het intuïtieve pad genoemd.

De maker van deze website heeft meerdere andere websites gemaakt die dit pad diepgaand beschrijven. Door de leringen en hulpmiddelen van deze sites te benutten, kun jij jezelf snel verankeren op dat pad naar een hogere bewustzijnsstaat. Hoe onbaatzuchtiger jij wordt, hoe meer je het collectieve bewustzijn optrekt.

Hoe meer jij je hogere bewustzijn gebruikt om vanuit een evenwichtig perspectief je mening te geven, hoe meer je bijdraagt aan het veranderen van tachtig procent van de algemene bevolking naar het cruciale aantal dat nodig is, zodat een bepaald aspect van het kwaad gewoon onmogelijk meer op aarde kan voorkomen. Wat zou jij doen om een bijdrage te leveren aan het verwijderen van oorlog van deze planeet?

Volgende pagina: Assistentie vragen