Ontkenning – een machtig wapen voor het kwaad

Waarom ontkennen of negeren heel veel mensen het bestaan van het kwaad? Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord dat een struisvogel zijn kop soms in het zand steekt als hij zich bedreigd voelt. Veel andere vogels zullen hun kop onder hun vleugels steken, en doen alsof ze slapen.

Menselijke wezens hebben een soortgelijk psychologisch mechanisme en wanneer we een situatie het hoofd moeten bieden, of kennis nemen, van iets wat ons overweldigt, zullen we die gaan ontkennen en totaal negeren. Gevallen wezens hebben al heel lang geleden geleerd om dit mechanisme te benutten.

Een van de voornaamste zorgen van gevallen wezens is hoe zij verborgen blijven voor de rest van ons. Om dat te kunnen doen, hebben zij geprobeerd om de GIN te maken (de Geprogrammeerde Illusie over wat Normaal is). Zolang jullie de GIN in jullie huidige samenleving accepteren, zul je nooit het bestaan en de methoden van gevallen wezens leren begrijpen.

De GIN is zo knap uitgedacht dat kennis over gevallen wezens (zoals de kennis op deze website) voor de meeste mensen overweldigend lijkt. Daarom zullen de meeste mensen die gaan ontkennen wanneer ze alles te horen krijgen over hoe gevallen wezens ieder aspect op deze planeet hebben gemanipuleerd.

Gevallen wezens hebben de GIN gemaakt om hun bestaan en methoden te verbergen. Wanneer een paar mensen te weten beginnen te komen dat er gevallen wezens bestaan, zullen ze die mensen zo proberen te overweldigen dat ze hen gaan ontkennen.

Wees je er alsjeblieft van bewust dat wij allemaal zijn opgevoed met een wereldbeeld dat opzettelijk is ontworpen om het bestaan van gevallen wezens te verbergen. Het is geen gemakkelijk proces om dit beeld los te laten, en het risico dat wij het gaan ontkennen, blijft altijd bestaan.

Het is niet de bedoeling van deze website om je in een staat van ontkenning of uit evenwicht te brengen. Neem daarom de tijd om geleidelijk aan de ideeën op te nemen die hier worden geopperd. Geef jezelf de tijd om je aan te passen, zodat je ze niet gaat ontkennen en uit evenwicht raakt, zoals bijvoorbeeld de reactie dat je zin krijgt om gevallen wezens te bestrijden of aan de kaak te stellen.

Bedenk ook dat het vermogen dat de sleutel vormt om de kennis op deze website te benutten, niet je intellect is maar je intuïtie. Lees meer over het belang van intuïtie en waarom gevallen wezens niet willen dat je haar gebruikt.

Volgende pagina: Hoe je weet of iets waar is