Over

Deze pagina is gemaakt door Kim Michaels, een schrijver en geen hokjesdenker. Hij heeft vijftig boeken gepubliceerd over mystieke spiritualiteit en hij heeft meerdere grote websites gemaakt.

 

De persoonlijke website van Kim Michaels

Persoonlijke informatie over Kim Michaels, met een beschrijving van al zijn boeken, plus artikelen over esoterische onderwerpen.

De Mystical Teachings of Jesus

Grote site over de oorspronkelijke, mystieke leringen van Jezus en hoe het officiële christendom die leringen heeft vervormd.

Ascended Master Light

Bevat leringen van de geascendeerde meesters over zo goed als elk onderwerp van hoe jij je bewustzijn verhoogt tot wereldgebeurtenissen. Met veel leringen over de gevallen wezens.

Ascended Master Answers

Bevat vragen en antwoorden over een hele reeks onderwerpen die te maken hebben met spirituele groei, kosmologie en wereldgebeurtenissen.

Transcendence Toolbox

Een grote hoeveelheid praktische hulpmiddelen om je bewustzijn te veranderen en invloed op de wereldgebeurtenissen uit te oefenen, met bijbehorende leringen over hoe je ze kunt gebruiken.

Een Tijdperk van Hoger Bewustzijn

Hier worden een groot aantal ideeën gepresenteerd die bedoeld zijn om de mensen die bewuster leven te inspireren.

Explaining Evil

Dit zegt Kim zelf over de website:

Ik hoop dat jullie deze site bij anderen aanbevelen en helpen om die te promoten.

Toen ik deze site maakte, heb ik in het achterhoofd gehouden dat de meeste mensen op het internet surfen met hun telefoon of tablet, dus heb ik geprobeerd om de artikelen relatief kort te houden.

Het is niet mijn bedoeling om de mensen alle informatie over het kwaad te geven, maar wel een goed overzicht ervan.

Ik hoop dat deze site anderen kan inspireren om sites te maken die betrekking hebben op de leringen van de geascendeerde meesters over speciale onderwerpen.

De site is met WordPress gemaakt, de gemakkelijkste manier om een website te maken. Er zijn veel handleidingen of You Tube video’s over hoe je WordPress gebruikt.