Concentreer je niet meer op conflicten!

Geascendeerde Meester de Elohim van Vrede, 4 mei 2006

Mijn geliefden, ik moet jullie vertellen dat ik veel oprechte spirituele zoekers zie die op een doodlopende weg zijn terechtgekomen door zich op de vele problemen op aarde te concentreren. Dit punt is natuurlijk door Moeder Maria in haar lezing aan de orde gesteld, maar ik wil het benadrukken, omdat ik duidelijk zie dat velen van jullie niet begrepen hebben wat Moeder Maria zei. Voor jullie was één woord aan de wijzen niet voldoende, want jullie besloten in dit geval niet wijs te zijn.

Dus moet ik jullie zeggen dat sommigen onder jullie voortdurend hun aandacht op problemen, conflicten en dingen concentreren die op deze planeet in potentie verkeerd zouden kunnen gaan. Jullie halen je hart op aan bepaalde artikelen, berichten of e-mails op het internet die diverse rampen of conflictgebieden beschrijven. Jullie zoeken bewust naar iets om deze behoefte te vervullen het gevoel te krijgen dat de wereld op de rand van de afgrond staat.

Maar bedenk wat ik gezegd heb: jullie heersen over de aarde. De top tien procent van de mensen op deze planeet heeft heerschappij over de aarde in die zin dat als de meesten van jullie geloven dat de aarde op de rand van de afgrond staat, deze planeet dan ook op de rand van de afgrond ZAL staan. Maar als de meesten van die tien procent oprecht geloven en leven alsof de wereld op de rand van een Gouden Eeuw staat, dan ZAL deze planeet op de rand van een Gouden Eeuw staan.

Begrijpen jullie dat, het is allemaal een kwestie van beslissen. Het gaat er alleen maar om waar jij het brandpunt van jouw aandacht plaatst. Is het glas halfvol of half leeg? Gaat de wereld een spiraal van zelfvernietiging in of gaat ze een Gouden Eeuw tegemoet? Welnu, mijn geliefden, als jij gelooft dat de wereld op de rand van de afgrond staat, dan kun je uiteraard geen rust in je wezen ervaren, en kun je ook niet de open deur zijn voor de Elohim van Vrede om de Vlam van Vrede uit te stralen die de wereld bij de rand van de afgrond kan weghalen.

En daarom heb ik mensen nodig die stoppen met zich op de duisternis concentreren en zich in plaats daarvan op het licht willen richten dat binnenin hen is. Want ik heb waarachtig veel spirituele studenten gezien. En ik moet zeggen dat veel spirituele organisaties werden opgezet en gesponsord als onderdeel van ons proces om het hoogtepunt van het Vissentijdperk te laten zijn dat een beslissend aantal studenten hun individuele Christusschap zouden beheersen, zodat wij genoeg mensen op aarde zouden hebben om de open deur voor de Vlam van Vrede te zijn.

Jezus kwam om het Vissentijdperk te beginnen, maar hij mag het niet afmaken. Om het Vissentijdperk op haar hoogtepunt te brengen, is het nodig dat een beslissend aantal mensen het besluit neemt de leringen van Jezus te belichamen tot het moment waarop zij ook de Christus worden, waarop ook zij de prins of prinses van vrede worden. Zij kunnen voor de aarde opkomen en zeggen: “Tot zover en niet verder. Aan de strijd in mijn innerlijk is vandaag een eind gekomen. En daarom ben ik het brandpunt voor de Elohim van Vrede en ik straal de Vlam van Vrede uit die alle oorlogen en conflicten op de aarde verteert.”

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.