De wezenlijke uitdaging op aarde

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 4 februari 2006

Daardoor zullen bepaalde gebieden, als het licht sterker wordt, donkerder lijken, omdat de schaduwen intenser worden als contrast van het licht. Maar laat dit je niet misleiden om tot een staat van pessimisme te vervallen. Want opnieuw, je moet inzien dat alles wat er gebeurt, zelfs de schijnbaar ernstigste wereldomstandigheden, gewoon deel uitmaken van de eeuwige uitdaging die in de invocatie beschreven wordt. Die uitdaging die zal blijven bestaan zolang er nog voldoende duisternis in dit universum over is om de krachten van de antichrist, het bewustzijn van de antichrist, hier te laten voortbestaan. Zolang deze krachten hier zijn, zullen ze je de uitdaging presenteren. Kies je ervoor hun leugens te geloven en daardoor minder te zijn? Of kies je ervoor de waarheid van Christus te geloven en daardoor meer te zijn?

Daarom zeg ik tegen jullie dat jullie, dat degenen die mijn rozenkransen en invocaties opgezegd hebben, ervoor hebben gekozen méér te zijn. En ik geef jullie als beloning voor jullie dienstbaarheid, een invocatie die voor velen van jullie een doorbraak naar een nieuwe bewustzijnsstaat kan betekenen, een nieuwe staat van verbondenheid met jouw eigen hogere wezen en met je God, een nieuw gevoel dat in jouw persoonlijke leven en op wereldschaal met God alles mogelijk is. Benut deze rozenkrans dus. Ren ermee. Laat je erop meevoeren. Geef de behoefte op om je gescheiden van de Rivier van Leven te voelen.

Dompel jezelf onder in die Rivier. Eis opnieuw je ware identiteit als echte zoon of dochter van God op. En aanvaard je rechtmatige plaats in Gods altijd in beweging zijnde, altijd transcenderende Rivier van Leven. Wees alles wat je bent. Wees hier beneden alles wat je Boven bent. En ga met mij mee, omdat ik verder ga met transcenderen en meer wordt dan alle beelden van Moeder Maria die de Katholieke Kerk of een andere spirituele lering of instelling op deze planeet van mij heeft.

Want het schenkt mij echt vreugde om elk moment méér te worden. En wanneer jij in de Rivier van Leven duikt, zul ook jij deze oneindige vreugde ontdekken, weten dat jij onderdeel van het Al bent dat jouw God is en het lichaam van jouw God op aarde. Zodoende verzegel ik jullie in de vrede van de oneindige vreugde van het MEER. Wees méér – tot in eeuwigheid.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.