Moeder Maria houdt van ons zoals zij van Jezus heeft gehouden

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 12 maart 2005

Ik kom bij jullie met de intensiteit van de liefde van een moeder voor jullie levensstroom. Ik wil jullie alles zien worden wat jullie kunnen zijn, zoals ik Jezus alles wilde laten zijn wat hij kon worden. Denk alsjeblieft niet dat ik Jezus meer liefhad dan ik ieder van jullie lief heb. Ik ben een geascendeerd wezen. Mijn hart is in staat om oneindig meer lief te hebben dan het hart van een menselijk wezen op deze planeet. Mijn hart is groot genoeg om ieder menselijk wezen op deze planeet vast te houden. En ik handhaaf de visie dat jullie alles zullen worden wat jullie zijn en dat jullie het plan zullen vervullen waarvoor je ziel naar dit leven is gekomen.

Ik heb jullie lief met dezelfde liefde die ik voor Jezus had. Ik vraag jullie de komende dagen naar je hart te gaan om te voelen of wat ik zeg in je innerlijke wezen resoneert. Kijk of het opzeggen van mijn rozenkransen met jou resoneert en als dat zo is, gebruik dan de instrumenten die ik gegeven heb en besteed wat tijd om je op mijn hart af te stemmen, zodat je mijn liefde kunt voelen. Wat nog belangrijker is, ik hoop dat je op het punt komt waarop je genoeg angst hebt losgelaten om niet alleen mijn liefde te voelen, maar die liefde ook aan te nemen. Ik hoop dat je kunt accepteren dat jij de liefde van de Moeder van God waard bent.

Die liefde wordt vrijelijk aan allen gegeven. Je hoeft mijn liefde niet te verdienen; ik heb die al aan jullie gegeven. Jullie keuze is of je mijn liefde aanneemt of afwijst, omdat je gelooft dat je het niet waard bent. En daarom zeg ik jullie: “Jullie zijn het wel waard! God schiep je als de moeite waard en God wil dat JIJ accepteert dat jij de moeite waard bent en die liefde van de Moeder van God en die liefde van de Vader van God accepteert.”

Ik verzegel jullie daarom nu in de liefde van mijn moederhart, in de liefde van Jezus zelf die nu hier is om jullie hart te verzegelen. En daarom zeg ik: “Verblijf in deze liefde zolang als je wilt – zelfs voorgoed. Amen.”

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.