De websites van Kim Michaels

Kim heeft sinds 2002 de volgende websites gemaakt en onderhouden. Samen bevatten ze de grootste collectie aan materiaal over spiritualiteit en mystiek die gratis op het internet beschikbaar is.

 

Ascended Master Resources

Noot van de vertaler: Ascended Masters Resources Network is een soort uitbreiding van mogelijkheden, te vergelijken met een spin in een web: Een soort wegwijzer vanuit een andere hoek. De artikelen staan al in de onderstaande secties.

De mystieke leringen van Jezus

Deze website is een mystieke kijk op Jezus en zijn leringen. Als je altijd al vragen had over de officiële doctrines van een of andere christelijke kerk, dan zal deze website je helpen om je intuïtie te verhelderen dat er iets heel erg ontbreekt aan het christendom. De website legt duidelijk uit waarom de oorspronkelijke leringen van Jezus opzettelijk uit het officiële christendom werden weggelaten door een kleine elite die een totaal andere agenda had dan Jezus zelf. Je vindt er ook zowel uitgebreide lessen over de oorspronkelijke leringen van Jezus als de leringen die Jezus tegenwoordig wil geven als geascendeerde meester die nog steeds met ons werkt.

Ascended Master Anwers

Als je een vraag hebt die gaat over de spirituele kant van het leven, dan krijg je op deze website een antwoord dat je inzicht helpt verdiepen. Je vindt ook antwoorden op veel praktische vragen over je persoonlijke leven en wereldproblemen. Er is bijna geen enkel onderwerp dat niet is besproken op een directe of indirecte manier.

Ascended Master Light

Een verbazingwekkende hoeveelheid spiritueel materiaal dat is uitgebracht als resultaat van de dienstbaarheid aan de geascendeerde meesters door Kim Michaels. Je vindt verbluffende leringen over bijna elk onderwerp dat jij je maar kunt voorstellen (en misschien niet eens hebt voorgesteld) dat te maken heeft met spiritualiteit en mystiek.

Transcendence Toolbox

Veel mensen die naar spiritualiteit neigen, zijn zich ervan bewust of worden zich ervan bewust dat het niet genoeg is om alleen maar spirituele leringen te bestuderen. Het is ook nodig om spirituele technieken te beoefenen van allerlei soort. Deze website presenteert je een grote variëteit aan spirituele technieken die bedacht zijn om je te helpen om spirituele energie van hoogfrequent niveau op te roepen en die te gebruiken om de laagfrequente, op angst berustende energie te transformeren die je vooruitgang of groei van de wereld blokkeert. Welke technieken je eerder ook hebt beoefend, deze hulpmiddelen vormen een geweldige aanvulling op je spirituele gereedschapskist. Er zijn hulpmiddelen die bijna ieder persoonlijk probleem aanpakken, maar ook veel wereldproblemen.

Explaining Evil

Een diepgaande uitleg over de oorsprong en methoden van duistere krachten en hoe jij jezelf en de planeet daaruit kunt bevrijden.

More to Life Online Store

Een online store die alle  producten verkoopt die Kim Michaels heeft gemaakt, waaronder gedrukte boeken, e-books en opnamen van spirituele hulpmiddelen. Je kunt natuurlijk ook gedrukte boeken kopen bij boekhandels zoals Amazon en Barnes & Noble, maar ook bol.com.