De websites van Kim

Kim heeft sinds 2002 de volgende websites gemaakt en onderhouden. Samen bevatten ze de grootste collectie aan materiaal over spiritualiteit en mystiek die gratis op het internet beschikbaar is.

Kim heeft de mystieke omgang met de spirituele leraren van de mensheid, vaak geascendeerde meesters genoemd, bestudeerd en beoefend. Hij is erin getraind om nieuwe en oorspronkelijke leringen uit te brengen vanuit een hoger frequentieniveau. Die leringen gaan veel verder dan iets wat de mensheid zou kunnen uitbrengen, en daarmee wordt gedemonstreerd hoe belangrijk het voor ons is om informatie van een bewustzijnsniveau te ontvangen dat het bewustzijnsniveau van ons ontstijgt. Zoals Albert Einstein heeft gezegd, kunnen we een probleem niet oplossen met dezelfde bewustzijnsstaat als de bewustzijnsstaat die het probleem in het leven heeft geroepen, en de leringen van de geascendeerde meesters demonstreren dit heel duidelijk.

De mystieke leringen van Jezus

Dit is een website die gewijd is aan de mystieke kijk van Jezus en zijn leringen. Als je altijd al vragen had over de officiële doctrines van een christelijke kerk, zal deze website je helpen om je intuïtie te verhelderen dat er iets heel erg ontbreekt aan het christendom. De website legt duidelijk uit waarom de oorspronkelijke leringen van Jezus opzettelijk uit het officiële christendom werden weggelaten door een kleine elite die een totaal andere agenda had dan Jezus zelf. Je vindt er zowel uitgebreide lessen over de oorspronkelijke leringen van Jezus als de leringen die Jezus tegenwoordig wil geven als geascendeerde meester die nog steeds met ons werkt.

Ascended Master Anwers

Als je een vraag hebt die gaat over de spirituele kant van het leven, dan krijg je op deze website een antwoord dat je inzicht verdiept. Je vindt ook antwoorden op veel praktische vragen over je persoonlijke leven en wereldproblemen. Er is bijna geen enkel onderwerp dat niet is besproken op een directe of indirecte manier.

Ascended Master Light

Een verbazingwekkend hoeveelheid aan spiritueel materiaal dat is uitgebracht als resultaat van de dienstbaarheid aan de geascendeerde meesters door Kim Michaels. Je vindt verbluffende leringen over bijna elk onderwerp dat jij je maar kunt voorstellen (en misschien niet eens hebt voorgesteld) dat te maken heeft met spiritualiteit en mystiek.

Transcendence Toolbox

Veel mensen die naar spiritualiteit neigen, zijn zich ervan bewust of worden zich ervan bewust dat het niet genoeg is om alleen maar spirituele leringen te bestuderen. Het is ook nodig om spirituele technieken te beoefenen van allerlei soort. Deze website presenteert je een grote variëteit aan spirituele technieken die bedacht zijn om je te helpen om spirituele energie van hoogfrequent niveau op te roepen en die te gebruiken om de laagfrequente, op angst berustende energie te transformeren, die je vooruitgang of groei van de wereld blokkeert. Welke technieken je eerder ook heb beoefend, deze hulpmiddelen vormen een geweldige aanvulling op je spirituele gereedschapskist. Er zijn hulpmiddelen die bijna ieder persoonlijk probleem aanpakken, maar ook veel wereldproblemen.

Explaining Evil

Op deze website wordt een uitleg over het kwaad gegeven die je nergens anders kunt vinden.

More to Life Online Store

Een online store die producten verkoopt die Kim Michaels heeft gemaakt, waaronder gedrukte boeken, e-books en opnamen van spirituele hulpmiddelen. Je kunt natuurlijk ook gedrukte boeken kopen bij boekhandels zoals Amazon en Barnes & Noble, maar ook bol.com.