Breng het oordeel over de gevallen wezens door de Christus te zijn

Geascendeerde Meester Moeder Maria, 13 februari 2014

Wij hebben deze lering al eens eerder gegeven. Een gevallen wezen, geïncarneerd of niet geïncarneerd, kan pas van de aarde worden weggehaald als iemand die geïncarneerd is het niveau van Christusschap heeft behaald dat het gevallen wezen had voor die viel. Dit is de wet; dat kan op geen enkele andere manier. Je kunt die gevallen wezens niet verwijderen door rond te lummelen en je goed te voelen. Je kunt die verwijderen door Christusschap te bereiken op het cruciale niveau en als die gevallen wezens niet worden verwijderd, kan de aarde niet verder vooruitgaan dan een bepaald niveau.

De tachtig procent van de gewone bevolking kan zich niet aan de invloed van de gevallen wezens onttrekken. Ze kunnen enkel verwijderd worden wanneer iemand uit de top tien procent naar het noodzakelijke niveau van Christusschap stijgt. Er zijn tegenwoordig veel mensen geïncarneerd die voor zij incarneerden, zagen hoe deze planeet ervoor stond en de noodzaak inzagen om een bepaald niveau van Christusschap te bereiken om een bepaald gevallen wezen te verwijderen. Zij hebben zich vrijwillig aangeboden, zij zeiden: “Ik heb wel het potentieel om dat niveau te halen, en ik zal incarneren om dat voor elkaar te krijgen.” Maar wanneer je incarneert, word je overweldigd door de druk van het dagelijkse leven en je vergeet die missie.

Daar kom ik jou nu aan herinneren. Span je in om uit je gemakszone te stappen. Durf jezelf te vragen: “Kan ik soms meer doen? Wilde ik meer doen voor ik incarneerde?” Durf op het antwoord te wachten. Als je een antwoord krijgt dat buiten jouw gemakszone ligt, streef dan dat antwoord na. Ga niet akkoord met het één na beste. Ga voor wat jij persoonlijk het best in dit leven kunt doen.

Mijn geliefden, als je eerlijk naar de planeet kijkt, zou je moeten inzien dat het niet allemaal goed gaat. Er is zoveel aan de hand, op deze planeet wat niet zou mogen gebeuren en ik heb jullie nu de essentiële sleutel gegeven om de dingen te veranderen. Die is dat jij naar het hoogste niveau van Christusschap opklimt, waartoe jij in dit leven in staat bent. Dan heb je gedaan waarvoor jij bent geïncarneerd, dan heb jij alles gedaan wat jij kunt, en dan is het allemaal oké wat jou betreft, want jij hebt aan je reden van bestaan voldaan.

Dit is een deel van een langere lering. Het hele dictaat kun je hier lezen.