Ontvoering door buitenaardse wezens

 

Vraag: Ik herinner me dat de geascendeerde meesters zeiden dat buitenaardse wezens of Ufo’s niet fysiek naar de aarde kunnen reizen. Er zijn echter in verschillende landen veel gevallen geweest waarin mensen op aarde fysieke interactie hebben gehad met buitenaardse wezens.

Een voorbeeld was het geval in 1977, toen een Chinese man genaamd Huang Yanqiu werd ontvoerd door buitenaardse wezens en binnen negen dagen letterlijk naar negen Chinese steden vloog. Het was een missie die onmogelijk was, zowel financieel als qua tijd, aangezien hij financieel slechts een arme boer uit een klein stadje was. Blijkbaar waren er politiedossiers waaruit bleek dat hij in de ene stad verdween en binnen een paar uur in een andere stad opdook. Hoe moeten we dit soort verhalen opvatten?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria. Webinar voor Amerika – De Wederopstanding van de Democratie

Veel verhalen zijn gewoon verzonnen door de mensen die aandacht willen. Er zijn ook mensen, zoals we eerder hebben uitgelegd, die denken dat ze fysiek zijn ontvoerd omdat de ervaring voor hen zo echt was dat het op een fysieke ontvoering leek. Er zijn natuurlijk mensen, zoals we al vaker hebben gezegd, die een fenomeen hebben ervaren dat niet fysiek was; dit gebeurde op het astrale vlak.

We hebben al eerder gezegd dat er een grijze zone is tussen het fysieke en het astrale of emotionele vlak waardoor het effect kan zijn dat het in elkaar overloopt zodat een fenomeen dat op het astrale vlak bestaat, zich tijdelijk kan manifesteren en mensen dat met hun fysieke zintuigen kunnen herkennen, die dat kunnen detecteren met hun fysieke zintuigen. Dat is ook de reden dat mensen al eeuwen of zelfs millennia lang melden dat ze zogenaamde mythische wezens, eenhoorns, trollen, draken, wat dan ook, hebben gezien.

Dit is in principe de verklaring ervoor. Het kan dit overloopeffect zijn of een verzwakking – hoe je het ook wilt noemen – van de normale grens tussen het fysieke en het astrale vlak en dit kan ertoe leiden dat mensen op het astrale vlak komen en daar een ervaring hebben die voor hen fysiek aanvoelt of ervoor zorgt dat een bepaald fenomeen van het astrale vlak naar het fysieke vlak komt en zich manifesteert op een manier die mensen met hun zintuigen kunnen waarnemen.