Negatieve energie veroorzaakt door gamen

 

Vraag: Ik heb een vraag over negatieve en op angst gebaseerde energie die wordt opgewekt door computerspellen die thuis worden gespeeld en of het verschil maakt en of ik hierdoor ook word beïnvloed als ik wel of niet thuis ben als er wordt gespeeld. Ik worstel van tijd tot tijd met dit probleem wanneer het boven komt en ik kreeg een heftige angstreactie en ik kan een gescheiden zelf zien dat mezelf wil beheersen en beschermen, ik ben dus niet in dit energieveld omdat ik bang ben om in de macht te zijn van de activiteit en de angst dat die weer meer ruimte in onze relatie zal innemen zoals vroeger. Hoe kan ik het gamen van mijn partner vreedzamer benaderen en mijn eigen krachtveld beschermen?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria – webinar Pasen 2023:

We hebben al vaker op soortgelijke situaties gereageerd, maar of je nu in een huis of een appartement woont met een of meer personen die een bepaalde activiteit uitvoeren, of dat nu een computerspel is of iets anders, dan zal dit je vanzelfsprekend beïnvloeden. Als er luide muziek wordt gespeeld, heeft dat ook invloed op jou. Natuurlijk zal gamen invloed op je hebben, het zal de energie in huis beïnvloeden en afhankelijk van de aard van het spel, gezien het feit dat veel games gewelddadig zijn, zal het waarschijnlijk de energie naar beneden halen. En dit kunnen veel mensen voelen als ze daar gevoelig voor zijn.

Afhankelijk van hoe jullie relatie is, zou je natuurlijk een aantal opties moeten hebben om hierover met je partner te praten. Misschien kun je een andere kamer krijgen die beter geluiddicht is, zodat je het in ieder geval niet hoort. Dit wil je zeker niet in je slaapkamer hebben en misschien zijn er nog andere opties, dat je partner het huis uit kan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je partner hier niet open voor staat.

In dat geval moet je beslissen wat je eraan wilt doen. Als je kunt zien dat er bepaalde gescheiden zelven zijn, gebruik dan natuurlijk onze hulpmiddelen om achter die afzonderlijke zelven aan te gaan, zodat je er niet zo sterk op reageert. Je kunt ook oproepen voor jezelf doen om beschermd te worden zodat je partner kan worden bevrijd van alle verslavende entiteiten, omdat de meeste computerspellen die door veel mensen worden gespeeld, collectieve entiteiten hebben gevormd die mensen verslaafd kunnen maken aan het spel. Je kunt hiervoor oproepen doen en je kunt zelfs overwegen of je wel zo’n relatie wilt als die jou negatief beïnvloedt.

Maar probeer natuurlijk eerst fysieke maatregelen te nemen en probeer dan de onvolkomenheden of de zelven in je eigen psyche te overwinnen, zodat jij je reactie op het spel overwint, de oproepen voor bescherming doet, enzovoort. En dan kun je de serieuzere maatregelen nemen en nadenken over de toekomst van jullie relatie of misschien kun je de plaats waar je woont veranderen, zodat jij meer afstand hebt tussen jou en het gamen.