Over het aantrekken van een partner

 

Vraag: Lieve Moeder Maria, hoe open jij je vrouwelijke energie om een echte man in je leven aan te trekken en niet een man met een vrouwelijk karakter. Veel vrouwen in de moderne wereld zijn erg grof en mannen zijn zachtaardig. Tegelijkertijd hebben beide geslachten problemen met geslachtshormonen, zoals de mensen van verschillende geslachten hun energie moeten beheersen in overeenstemming met hun geslacht, zodat mensen genezen kunnen worden van hun hormonale ziekten.

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria – webinar Pasen 2023:

Het enige antwoord dat ik hier heb, is dat jij je moet concentreren op het bewandelen van het spirituele pad. Jezus heeft het tweeduizend jaar geleden heel duidelijk gezegd: “Zoek eerst het koninkrijk van God en al het andere zal je gegeven worden.” Richt je niet op het aantrekken van een spirituele partner of een partner, richt je op het bewandelen van het spirituele pad. Dan zul je, de blokkades in je psyche overwinnen en een partner vinden; die partner vanzelf aantrekken.

Als je geen partner hebt gevonden, dan komt dat omdat er nog onopgeloste psychologische problemen zijn die een partner wegduwen, omdat je niet gedwongen wilt worden om met die psychologische problemen om te gaan als je een partner hebt. Concentreer je op het oplossen van de psychologische problemen en als de psychologische problemen weg zijn of je onderbewuste weerstand in ieder geval weg is, dan zul je de partner in jouw Goddelijke plan aantrekken. Maar nogmaals, heb er vrede mee dat je nog geen partner hebt aangetrokken omdat je misschien nog niet weet wat er in je Goddelijke plan staat.