Begint de nederlaag van Rusland zich al wat te manifesteren op de fysieke wereld?

 

Vraag: Het verbaast me dat het momentum van de oorlog in Oekraïne zich nog steeds niet op een beslissender manier tegen Rusland heeft gekeerd. Beweegt de nederlaag van Rusland nog steeds door de vier octaven en staat die op het punt om door te breken naar het fysieke vlak, zoals beschreven in de laatste conferentie, of is er iets veranderd?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria – webinar Pasen 2023:

Nee, het gaat nog steeds door de vier niveaus, maar het komt wel dichter bij het fysieke vlak. Een deel van wat je in de winter hebt gezien, hing af van de omstandigheden: het weer, de omstandigheden in de winter. Het zal beginnen om te schakelen. Hoe het precies zal gaan, is zelfs voor een geascendeerde meester moeilijk te voorspellen. Ik kan je niet zeggen of dit een vlotte, doorslaggevende overwinning voor Oekraïne zal worden, omdat dit te maken heeft met vrije wil. Er zijn veel ingewikkelde aspecten.

Het is wel duidelijk dat het momentum in zekere zin al is verschoven, wanneer je kijkt naar het feit dat Rusland veel meer soldaten naar het gebied toe heeft gebracht. Het feit dat ze niet meer vooruitgang hebben geboekt, is eigenlijk een verandering in het momentum. Je zult wel zien wat er de komende maanden gebeurt en of dit doorslaggevend zal zijn of dat het slepender zal worden. Natuurlijk zou het voor alle betrokkenen het beste zijn om zo weinig mogelijk leed te veroorzaken als er een doorslaggevende uitkomst kwam, maar nogmaals, er spelen zoveel ingewikkelde factoren mee dat ik hier geen voorspellingen over wil doen.