Hoe je moet omgaan met seksuele projecties

 

Vraag: Kan ik de methode gebruiken die Moeder Maria noemde in het antwoord ‘Hoe je een seksverslaving doorbreekt’ om te voorkomen dat ik ongewenste natte dromen, nachtelijke emissies, krijg, door mezelf te leren voorkomen dat er energie naar mijn basischakra stroomt en zich opbouwt? Zo ja, Moeder Maria, zou je dan meer in detail de betekenis kunnen uitleggen van de woorden: “gedeeltelijk door decreten, gedeeltelijk door bewustzijn, gedeeltelijk door wilskracht” in het antwoord:

“Je kunt zover komen dat je gevoelig wordt voor de manier waarop de energie door jouw chakra’s stroomt. Als je bijvoorbeeld merkt dat je aan seks denkt, of seksuele fantasieën hebt, dan kun je voelen dat er energie naar je stuitchakra stroomt die een spiraal van spanning vormt, van onevenwichtigheid, en hoe meer je die laat opbouwen, hoe meer druk je erop uitoefent, hoe meer je die druk wilt verlagen door seksuele activiteiten of op andere manieren. Je kunt zover komen dat je leert om die spiraal te stoppen voor die zelfs maar begint, je kunt jezelf ervan tegenhouden om energie naar de stuitchakra te laten stromen en die intensiteit op te bouwen. Je kunt dit met decreten doen, gedeeltelijk door je ervan bewust te zijn, gedeeltelijk door je aandacht ergens anders op te richten, door je aandacht niet naar het onderwerp seks of daaraan gekoppelde zaken te laten gaan.”

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria – Webinar: Een spiritueel persoon zijn in een chaotische wereld

Je kunt de leringen en hulpmiddelen zeker gebruiken om elk probleem dat verband houdt met seks of elk probleem dat verband houdt met een verslaving aan te pakken. Het is natuurlijk belangrijk om decreten op te zeggen voor spirituele bescherming en decreten aan Astrea om je ervan te bevrijden. Het is ook belangrijk dat je de wilskracht hebt om simpelweg te besluiten: “Ik laat die energie niet opbouwen.”

Het is ook belangrijk dat jij je er gewoon van bewust bent dat dit externe projecties op je chakra’s en je begeertelichaam, je emotionele lichaam, zijn. Door je hiervan bewust te worden, kun je op een punt komen waarop je dit intuïtief aanvoelt. Je kunt zelfs op het punt komen dat je in je basischakra voelt wanneer een projectie je basischakra in beroering brengt. En dan kun je besluiten: “Ik sta dit niet toe.” Als dit aanhoudt, zeg je decreten op om je te beschermen en je ervan los te maken en visualiseer je bijvoorbeeld een beeld van mij over je basischakra of neem je andere maatregelen.

Elk probleem dat verband houdt met verslavingen, maar ook veel andere problemen, heeft te maken met de opbouw van energie in je chakra’s totdat die zo intens wordt dat die de aandacht van je bewuste gedachten trekt of ze zelfs overweldigt. Dit kun je op alle chakra’s toepassen om tot dat besef te komen, omdat je voelt wanneer een chakra een projectie ontvangt of wanneer er geleidelijk energie in een chakra wordt opgebouwd en dan kun je hier iets aan doen. Veel van jullie zouden kunnen beginnen met de solar plexuschakra en voelen wanneer die in beroering is en jij je niet rustig voelt. Dit is vooral belangrijk na een moeilijk jaar als 2022, waarin er veel impulsen zijn geweest die inbreuk hebben gemaakt op je solar plexuschakra om te proberen je rust weg te nemen. Maar dit geldt natuurlijk voor alle chakra’s.