Een handboek voor tieners

 

Vraag: Jezus, zou je willen overwegen om een boek uit te brengen dat speciaal bedoeld is voor tieners of jongvolwassenen die zich niet bewust zijn van de spirituele kant van het leven, maar die wel antwoorden nodig hebben op de problemen waarmee ze worden geconfronteerd, zelfs als ze zich niet realiseren dat de antwoorden van jou of een andere geascendeerde meester komen, zoals een handboek voor tieners?

Antwoord van Geascendeerde Meester Jezus – Webinar: Een spiritueel persoon zijn in een chaotische wereld

Ik en andere geascendeerde meesters zouden er zeker over willen nadenken om de ideeën voor zo’n boek te sponsoren of naar voren te brengen, maar we zijn niet van plan om het via deze boodschapper te doen. Deze boodschapper heeft geen specifieke ervaring of expertise in het werken met tieners. Maar er zijn natuurlijk studenten van de geascendeerde meesters die deze ervaring wel hebben.

Je zou erover kunnen nadenken of jij de schrijver van dit boek zou kunnen zijn, niet in de vorm van een dictaat, maar omdat je door ons geïnspireerd wordt, je ervaring gebruikt, ander materiaal op dat terrein gebruikt, en zo het werktuig wordt, de open deur, om zo’n boek naar voren te brengen. Dit kunnen ook mensen zijn die zich niet bewust zijn van geascendeerde meesters, maar er zijn zeker studenten van geascendeerde meesters die dit als onderdeel in hun Goddelijke plan hebben staan.

Idealiseer de boodschapper niet en denk niet dat alleen de boodschapper maar iets van de geascendeerde meesters naar buiten kan brengen. Veel van jullie hebben als onderdeel in je Goddelijke plan staan dat je de leringen van de geascendeerde meesters gebruikt, rechtstreeks inspiratie van ons krijgt, maar die ook combineert met de expertise op jouw specifieke interessegebied en een boek of iets anders naar buiten brengt dat andere mensen kan inspireren.