De economische prognose voor 2023

 

Vraag: Hoe groot is de kans dat de wereldeconomie van de VS opnieuw zal instorten, zoals in recente dictaten is besproken? Op dit moment lijken we in een recessie te zitten, veroorzaakt door de centrale banken en de inflatie. Bestaat momenteel de mogelijkheid dat er een geleidelijke verandering in de economie komt in plaats van een totale instorting?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Saint Germain – Webinar 2023: Een spiritueel persoon zijn in een chaotische wereld

Welnu, er is zeker kans op instorting, maar ook de mogelijkheid op een geleidelijke verandering. We richten de wake van Moeder Maria niet voor niets al heel lang op de economie en dat zullen blijven doen. De kans op een grootschalige economische instorting is momenteel dertig procent, of op zijn minst een crisis die qua ernst vergelijkbaar is met de crisis van 2008. Er is ook dertig procent kans op een geleidelijke overgang zodat een grote crisis kan worden vermeden, en dan zijn er nog verschillende scenario’s daar tussenin van geleidelijke veranderingen en ernstiger crises.

Dit helpt je niet zo veel, maar het geeft je in ieder geval de indruk dat het de moeite waard is om de wakes voor de economie te doen, omdat ze al een positief effect hebben gehad en er het komende jaar nog meer kan worden bereikt. Natuurlijk zal oorlog een groot onderwerp zijn in 2023, maar zoals we al zeiden voor 2022, is de economie en wat er met de economie zal gebeuren het onderliggende probleem op de wereld.