De verkrachting van en moord op Oekraïense vrouwen en kinderen

 

Vraag: Vanwege de oorlog in Oekraïne zijn veel vrouwen en kinderen op brute wijze vermoord en verkracht door mannen. Geliefde meesters, geef ons alsjeblieft een bredere visie en begrip van het feit dat pure en onschuldige kinderen of adolescenten het vaakst worden onderworpen aan dergelijke wreedheden. Adviseer jonge meisjes die daar niet rechtstreeks door zijn getroffen om de levenslange angst voor het mannelijk geslacht te overwinnen die ze hebben ontwikkeld toen ze zagen wat er is gebeurd met anderen, de slachtoffers van het geweld. Hoe kunnen ze uit die toestand komen opdat ze in de toekomst een waardige levenspartner kunnen ontmoeten en niet alle mannen als wilde beesten beschouwen die alleen vrouwen kunnen verkrachten?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2022 – Webinar voor Oekraïne

We hebben eerder in verband met pedofilie uitgelegd dat jonge kinderen over het algemeen een hoger niveau van onschuld hebben en daarom meer spiritueel licht hebben. Daardoor zijn ze aantrekkelijk voor de pedofielen die hun licht proberen te stelen en de demonen en entiteiten die de pedofielen in hun macht hebben. Hetzelfde geldt voor Russische soldaten die vrouwen verkrachten; hun geest wordt overgenomen door demonen en daarom doen ze wat de demonen willen. Dit biedt natuurlijk weinig troost, dat begrijpen we, maar het is een verklaring waarom dit gebeurt.

Wat kunnen meisjes doen die zien dat dit anderen overkomt? Ze kunnen zich allereerst realiseren dat slechts bepaalde mannen vrouwen zullen verkrachten en dat alle mannen dat zeker niet doen en naar de mannen kijken die ze kennen die geen vrouwen verkrachten en nooit zouden overwegen om zoiets te doen, en een mannelijke partner te zoeken onder zulke mannen.

Je kunt natuurlijk ook altijd proberen je psyche te genezen, hoewel ik me realiseer dat niet alle mensen hiervoor openstaan, maar men kan tot de algemene erkenning komen dat dergelijke daden die duidelijk misdaden en wreedheden zijn, alleen door bepaalde mannen worden gepleegd.