De betrokkenheid van Wit-Rusland bij de Russische invasie van Oekraïne

 

Vraag: Wat zijn de gevolgen, inclusief karmische, voor het Wit-Russische volk van de samenwerking in de oorlog tegen Oekraïne door het regime van Loekasjenko? Hoe groot is de dreiging dat Wit-Rusland haar soevereiniteit verliest?

Antwoord van Geascendeerde Meester Saint Germain, 2022 – Webinar voor Oekraïne

Heeft het echt nog zin om te praten over het verlies van soevereiniteit van Wit-Rusland? Want zoals ik het zie, is dat al gebeurd toen Loekasjenko bij wijze van spreken zijn ziel aan de duivel verkocht om aan de macht te blijven en Poetin uitnodigde om hem te helpen aan de macht te blijven. Wit-Rusland is duidelijk geen soevereine natie, maar heeft altijd onder de heerschappij van Rusland gestaan, vooral sinds Poetin aan de macht is gekomen. En dit is alleen maar zo toegenomen dat Poetin, de leider van een vreemde natie, op elk moment zijn soldaten naar Wit-Rusland kan sturen zonder dat iemand in de Wit-Russische regering daar bezwaar tegen maakt.

Wat betreft het karma van het Wit-Russische volk, is het duidelijk dat de natie als geheel karma heeft opgelopen, en dit zal de natie en het collectieve bewustzijn beïnvloeden, maar voor individuele mensen hangt het volledig af van hun houding tegenover de Wit-Russische regering. Degenen die in gedachten niet de regering steunen en zich daarvan in gedachten hebben afgescheiden, zullen niet dezelfde hoeveelheid karma oplopen als de mensen die de regering wel steunen. Degenen die hebben geprotesteerd en bezwaar hebben gemaakt tegen de regering zullen in een situatie als deze nauwelijks karma oplopen. Dit is heel individueel. De mensen die de regering niet steunen, maar die zich niet hebben uitgesproken en zich niet echt hebben afgescheiden in bewustzijn, zullen hiervoor aanzienlijk veel karma oplopen.

Hetzelfde kun je natuurlijk zeggen van het Russische volk: degenen die zich hebben uitgesproken, zullen nauwelijks karma oplopen. Degenen die zich hebben afgescheiden van het bewustzijn van de Russische regering, zullen geen karma oplopen voor de situatie. Maar degenen die Poetin rechtstreeks steunen en alle leugens geloven, zullen het meest karma oplopen. Degenen die op een bepaalde manier neutraal zijn, maar zich nooit hebben uitgesproken en zich niet in bewustzijn hebben afgescheiden, zullen natuurlijk ook veel karma oplopen. En degenen die Poetin misschien niet steunen, maar misbruik maken van zijn regime om zichzelf te verrijken, zullen ook zeer zwaar karma oplopen.