Het noorder- en zuiderlicht

 

Vraag: Ik zou graag willen weten wat vanuit jullie perspectief het fenomeen genaamd Aurora Australis poollicht betekent. De wetenschap legt uit dat dit het gevolg is van verstoringen in de magnetosfeer veroorzaakt door de zonnewind. Desondanks heb ik het gevoel dat hier hoge spirituele wezens, met hun fijne lichtgevende lichaam, waarin violette en smaragdgroene kleuren de overhand hebben, achter zitten. Kunnen het de engelen zijn van de violette en smaragdgroene vlam? Ze creëren een dans van ongelooflijke schoonheid met hun aura, en de energie met de hoogste frequentie gaat van de aarde naar de magnetische polen, die de vervormde energie in alle vier de rijken van onze planeet zuiveren en transformeren. Ben ik belust op sensatie of is het fantasie?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2022 – Webinar voor Oekraïne

Het is geen fantasie, maar er is natuurlijk een wetenschappelijke verklaring voor, zoals de wetenschappers hebben gezegd. Die is onvolledig, maar toch ook niet helemaal fout. Je gevoel dat het niet-materiële wezens zijn, inclusief elementalen, is correct.

Ik zeg niet dat je hier een onevenwichtig belang aan moet hechten, omdat er natuurlijk veel natuurlijke fenomenen zijn; in feite zou je kunnen zeggen dat achter alle natuurlijke fenomenen elementalen of engelen zitten.