Persoonlijke aanvallen op spirituele mensen

 

Vraag: Ik vond het pad in 2010. Sindsdien ben ik constant aangevallen door en heb ik klappen gekregen van zwarte magiërs, niet-harmonieuze mensen, familieleden en zelfs degenen die het pad volgen, vooral wanneer ze zich in een niet-harmonische toestand bevinden. En zomaar uit het niets zijn er wel honderd klappen geweest en momenteel sta ik weer bloot aan een klap; de meesten van onze spirituele groep zeggen dat dit hen niet overkomt. Wat is er mis met me?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2022 – Webinar voor Oekraïne

Dit is een van die problemen waar twee belangrijke redenen voor mogelijk zijn, maar die kunnen natuurlijk ook enigszins met elkaar verweven zijn. Wanneer jij je spirituele licht vergroot, zoals je doet wanneer je het pad bewandelt, dan kan dit licht mensen in een lagere bewustzijnsstaat in beroering brengen. Voor hen is het provocerend. Mensen met spiritueel licht kunnen over straat lopen en iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet, kan naar hen toe komen en tegen hen beginnen te schreeuwen. Ik zeg niet dat dit bij alle mensen gebeurt, maar het kan wel voorkomen.

De andere reden kan zijn dat je een onopgeloste psychologische problemen hebt omdat je eigenlijk zonder dat jij je hiervan bewust bent, in zekere zin, dit soort aanvallen wilt, omdat ze van betekenis zijn voor een van je gescheiden zelven. Ze bewijzen iets aan een afgescheiden zelf. Met andere woorden, in je onderbewustzijn speelt zich een soort drama af en je wilt dat mensen het bevestigen. Je kunt niet de fout ingaan als je onze hulpmiddelen gebruikt om te ontdekken wat de oorzaak zou kunnen zijn van de houding die je misschien hebt en naar je eigen reactie op die situaties beginnen te kijken, niet alleen de gevoelens, maar ook de diepere gedachten die erachter zitten. Wat zijn de gedachten die bij je opkomen als je aan zoiets wordt blootgesteld? Wat zijn jouw gedachten over een bepaalde situatie op lange termijn? Dan kun je die volgen door onze hulpmiddelen te gebruiken en gaan zien welke gescheiden zelven voor die reactie zorgen.