Het vinden van de ‘juiste’ partner

 

Vraag: Ik heb een vraag en op het antwoord wacht ik al mijn hele leven. Ik hoop dat de geascendeerde meesters me meer begrip zullen geven. De vraag gaat over maagdelijkheid. Mijn hele leven heb ik intuïtief het gevoel dat mijn toekomstige echtgenoot net zoals ik moet zijn, maar in mijn leven heb ik mannen ontmoet die al seksuele relaties hebben gehad en probeerden me te verleiden om met hen te trouwen, en die mij op alle mogelijke manieren bekritiseerden omdat ik nog steeds kuis was. Toch had ik het gevoel dat het de demonen van Mara naar me toe kwamen en me gewoon probeerden te verwarren om mijn gelofte van kuisheid voor het huwelijk te breken. Maar dat is hen niet gelukt en ik liep weg van dat soort mannen, omdat ik nog steeds geloof dat ik zeker een echtgenoot zal ontmoeten die net zo is als ik als ik mijn onschuld bewaar. Ik zou graag de mening van de geascendeerde meesters hierover willen weten. Zal ik iemand zoals ik ontmoeten, als ik me op alle mogelijke manieren blijf verzetten tegen spot en veroordeling door de samenleving en waarom reageren mensen zo negatief op mensen zoals ik?

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2022 – Webinar voor Oekraïne

Er bestaat een oud gezegde van Einstein: “Als je hetzelfde blijft doen en andere resultaten verwacht, ben je gek”. Ik zeg niet dat je gek bent, maar ik zeg dat jouw benadering niet evenwichtig is. Als je zo blijft doen, zul je uiteindelijk nooit getrouwd raken en dan moet je met die situatie omgaan.

Jouw gedachten leggen je een of ander criterium op. In zekere zin is het een syndroom van zelfsabotage. Je moet onze hulpmiddelen voor psychologische genezing gebruiken om erachter te komen waarom er gescheiden zelven in jouw wezen zijn die niet willen dat je trouwt en die zorgen ervoor dat je gelooft in dit criterium dat je ervan tegenhoudt om te trouwen.

Ik zeg niet dat je moet trouwen, dat is een beslissing uit vrije wil. Maar op dit moment neem je geen beslissing uit vrije wil. Je staat toe dat enkele gescheiden zelven je tot een onevenwichtige reactie dwingen. Als het gaat om een relatie, is je intuïtie gebruiken de ideale manier om dit te benaderen, om aan te voelen wanneer je een relatie met iemand hebt dat in je Goddelijke plan staat. Maar je kunt je intuïtie pas gebruiken als je neutraal bent. En door de eis dat je man net als jij maagd moet zijn, ben je niet neutraal en kun je dus geen intuïtieve inzichten ontvangen.

In plaats daarvan benader je de hele kwestie van relaties met je gedachten, en die lopen in cirkeltjes, waardoor je niet in staat bent om je af te stemmen op je Goddelijke plan. Het maakt niet uit of je man maagd is of niet. Het gaat erom of hij de persoon is met wie je in je Goddelijke plan hebt besloten te trouwen. Maar hoe kom je dat weten als je gedachten zich heel erg fixeren op dit uiterlijke criterium?