Hoe de meesters communiceren met mensen die niet spiritueel zijn

 

Vraag: Communiceren de geascendeerde meesters met mensen die in een lagere bewustzijnsstaat zijn, die hen dus niet kunnen horen in hun hartchakra, door middel van andere chakra’s, of communiceren de geascendeerde meesters alleen via de hartchakra?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Jezus Christus. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

We communiceren niet alleen met mensen via de chakra’s, want we communiceren vooral intuïtief. Het hangt gewoon af van welk bewustzijnsniveau ze hebben; waar ze voor openstaan. Veel mensen hebben geen sterke intuïtie. Intuïtie wordt geassocieerd met de hartchakra en de geheime kamer van het hart. Maar er is ook een vorm van intuïtie gerelateerd aan elke chakra. Als mensen geen sterke intuïtie hebben, kunnen we vaak niet rechtstreeks met hen communiceren.

We proberen hen dan een soort impuls te geven, een soort idee. We observeren hen vaak en kijken naar de situaties waarin ze terechtkomen om te zien of er bepaalde situaties in het leven kunnen zijn waarin die mensen meer open staan, waarin hun geest opener staat. Helaas gebeurt dit bij veel mensen alleen in een crisissituatie, bij een ongeval waardoor ze het gevoel hebben dat hun leven wordt bedreigd, of als ze een soort trauma meemaken zoals het verlies van een dierbare. Sommige mensen zijn juist opener bij een uitvaart van een dierbare dan in veel andere gevallen. We proberen hen altijd een soort gedachte-impuls te geven, een soort gevoel dat hen kan helpen om vooruit te komen.

We proberen wel met iedereen te communiceren en ze iets te geven, maar directe communicatie kun je het eigenlijk niet noemen, omdat ze geen idee hebben waar het vandaan komt. Ze herkennen ons niet als geascendeerde meesters of spirituele gidsen, of hoe ze dat ook zien.