Geascendeerde Meester Master Lanto

 

Vraag: Ik heb een vraag over Geascendeerde Master Lanto. Voordat ik in contact kwam met de leringen van de geascendeerde meesters, kreeg ik veel les in Lao Tzu’s, Tao Te Ching. Is Meester Lanto ooit geïncarneerd als Lao Tzu? Of is hij een ander persoon? Als hij iemand anders is, zou je me dan kunnen vertellen hoe het laatste leven van Masster Lanto was?

Antwoord van Kim Michaels. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Ik zal dit beantwoorden omdat ik het gevoel heb dat de meesters hierover niets willen zeggen. Lanto was niet geïncarneerd als Lao Tzu, althans dat heb ik niet gehoord en wat er werd gezegd in de Summit Lighthouse. In The Summit werd niet openlijk gezegd wie Lao Tzu was, zelfs niet of hij wel een geascendeerde meester is. Maar Lanto werkt als de Chohan in het retraiteverblijf Royal Teton, boven de Royal Teton Mountains in Wyoming in de V.S.

En hij onderwijst aan mensen die afkomstig zijn uit de Confucianistische, de Tao Te Ching, de boeddhistische traditie. Dat is misschien de reden waarom je enige affiniteit met hem voelt. Het enige wat ooit is gezegd over het laatste leven van Master Lanto, was dat hij zo toegewijd was aan zijn drievoudige vlam dat die fysiek door zijn borst heen te zien was. Er wordt verteld dat hij ongeveer vijfhonderd jaar voor Christus ascendeerde, maar verder kennen we geen specifieke incarnatie. Hij is blijkbaar geen historisch persoon.