Seksuele fantasieën

 

Vraag: Hoe kan ik mijn liefde voor spirituele vrijheid of bevrijding vergroten om de situatie te boven te komen dat ik niet zeker weet of mijn liefde voor spirituele vrijheid groot genoeg is om mijn angst en twijfel te transcenderen. Ik voel me vaak in de war over wat ik echt wil, mijn spirituele vrijheid of onevenwichtige seksuele verlangens. Het is gênant dat ik merk dat ik mijn basischakra probeer te beschermen tegen de aanvallen van duistere krachten, maar dat een deel van mezelf nog steeds gehecht is aan seksuele fantasieën over vrouwen. Een ander deel van mezelf denkt zelfs dat ik niet gelukkig zal zijn of dat het saai zou kunnen worden als ik mezelf volledig zou bevrijden van alle lagere verlangens, vooral het verlangen naar seksualiteit.

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria. Webinar voor Amerika, 2022 – De Wederopstanding van de Democratie

Als je onze leringen bestudeert, dan hebben we nooit gezegd dat je als spiritueel persoon vrij moet zijn van seksuele verlangens. We hebben gezegd dat je kunt genieten van wat je kunt doen met je fysieke lichaam, maar je moet ernaar streven om dit op een evenwichtige manier te doen. We bedoelen hiermee dat je geen obsessief-compulsieve verlangen naar een fysieke activiteit hebt en dat je daar geen obsessief-compulsieve dromen of fantasieën over hebt.

Dergelijke omstandigheden kunnen alleen afkomstig zijn van afzonderlijke zelven die je openstellen voor de collectieve entiteiten en demonen die deze onevenwichtige seksuele fantasieën projecteren op de geest van iedereen die ervoor openstaat. Er worden tegenwoordig enorme projecties over seksuele fantasieën op alle mensen gericht, maar natuurlijk zullen alleen degenen die ervoor openstaan dat opmerken. Dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de seksuele bevrijding, gedeeltelijk door de verspreiding van pornografie op het internet en de vele mensen die dat doen, waardoor er een collectief beest is gevormd dat erg sterk is.

Je moet als spiritueel persoon besluiten dat je niet elk verlangen naar seks hoeft te overwinnen, maar als je maximale groei wilt, moet je natuurlijk die obsessief-compulsieve projecties en fantasieën overwinnen. En dat doe je door gebruik te maken van onze hulpmiddelen; in de eerste plaats bescherming van Aartsengel Michaël van je aura’s en chakra’s, je basischakra oproepen. Astrea oproepen om je los te snijden van alle banden met dit collectieve bewustzijn.

Maar wat je echt moet doen, is de zelven blootleggen die je heen en weer trekken, die tweedeling, dit conflict, en onze hulpmiddelen gebruiken om ze te zien en dan te besluiten dat je ze loslaat. Dit is een beslissing die jij moet nemen en je kunt zelfs aan de manier waarop jij de vraag hebt geformuleerd, zien dat je die beslissing nog niet hebt genomen, omdat je niet duidelijk bent, omdat je nog steeds besluiteloos bent, word je onderworpen aan de projecties van deze krachten. Elke keer dat er verdeeldheid in je geest is omdat je niet helder bent, geen duidelijke visie hebt, ben je gevoelig voor duistere krachten.