Hoe je boodschapper van de geascendeerde meesters word

 

Vraag: Ik heb het gevoel gehad dat in mijn goddelijke plan staat dat ik op een of andere manier een boodschapper voor de geascendeerde meesters zal worden. Ik weet dat mijn volgende stap is dat ik meer in balans kom door middel van lichamelijke gezondheid. Maar zouden de meesters commentaar willen geven op andere tips die mijn groei in die richting zouden kunnen versnellen?

Antwoord van de Geascendeerde Meester Moeder Maria, Webinar van 2022 – Democratie en Christusschap:

Ik weet dat we soms klinken als een gebroken plaat, maar de sleutel is je psyche helen. En daar gaan de boeken ‘Heel je Spirituele Trauma’s’ en de andere boeken in die serie over. Gebruik deze boeken, gebruik de boeken van de Chohans als je dat nog niet hebt gedaan. En gebruik in het algemeen al onze boeken en leringen om je te concentreren op het helen van je psyche. Dit zal je intuïtie, je innerlijke helderheid, je innerlijke rust vergroten en daardoor de intuïtieve aanwijzingen krijgen die je nodig hebt.

Je moet hier een heel simpel feit begrijpen. Deze boodschapper heeft in de jaren dat hij boodschapper is, verschillende mensen ontmoet die naar hem toe kwamen en wilden dat hij bevestigde dat zij boodschappers waren, hen de bevestiging te geven dat het echt de bedoeling was dat zij boodschapper zouden worden. En hij heeft dit altijd geweigerd om de eenvoudige reden: Wat is een boodschapper? Het is een boodschapper zoals deze boodschapper die dictaten opneemt of een boodschapper die ideeën van ons ontvangt. Een boodschapper is iemand die zich in gedachten kan afstemmen op de geascendeerde meesters en iets van de geascendeerde meesters kan ontvangen.

Hoe kan iemand anders bevestigen dat jij boodschapper bent? Hoe kan iemand anders je vertellen dat je een boodschapper bent of niet? Het moet van binnenuit komen. Je moet intuïtieve indrukken krijgen. En die krijg je door je geest te kalmeren, je geest te zuiveren, je psyche te helen. Wanneer je geest zich openstelt, wanneer je in een neutrale gemoedstoestand bent, dan kun je iets van ons ontvangen vanuit ons octaaf.