Hoe je de hogere niveaus van je Goddelijke plan kunt zien

Vraag: Als ik mijn aandacht richt op mijn Bewuste Jij dat voel ik intense vibraties, zelfs in mijn dagelijks leven. Op dit moment weet ik dat elke gedachte, emotie, en concept op deze wereld mij niet kan beïnvloeden. Ik ben nergens volledig aan gehecht. Ik denk dat ik weet wat de Bewuste Jij is, waardoor de grote kameel van de dualiteit wordt afgeworpen die door het oog van de naald ascendeert. En dit deel is uit de hemel gekomen en zal ook het enig zijn dat weer naar de hemel terugkeert. Ik wil graag checken of deze staat van niet gehecht zijn aan dingen of die staat in hoge mate handhaven, is wat ik moest bereiken in dit leven. Ik vraag me af of mijn Goddelijke plan eruit bestaat dat ik alle aardse dingen transcendeer, of dat er nog meer is – of ik nog naar iets hogers moet streven. Ik zou graag willen dat de geascendeerde meesters dit bespreken.

Antwoord van Geascendeerde Meester Moeder Maria, 2021 – Webinar De Open Deur zijn voor Planeet Aarde

Als je dit niet duidelijk in je innerlijk voelt, dan is het aannemelijk dat je nog meer te weten kunt komen over je Goddelijke plan. Waarschijnlijk wil je nog bepaalde dingen doen, bepaalde gaven die je in dit leven wilt schenken.

Waarschijnlijk zijn er ook nog hogere bewustzijnsniveaus die je kunt onderzoeken. Blijf daarom de hulpmiddelen en leringen gebruiken om je bewustzijn te verhogen om je illusies te zien en dan zul je geleidelijk ontdekken dat er inderdaad nog veel is dat onderdeel is van je Goddelijke plan. Maar dat moet geleidelijk gebeuren van binnenuit. Ik wil je niet vertellen wat je zou moeten doen.