Wie is mijn meester?

Vraag: Ik geloof dat ik een meester heb die boven voor mij zorgt. Ik zou graag willen weten wie die meester is. Kun je me dat ook zeggen? Ik denk dat dit me zal aanmoedigen op mijn spirituele leerreis.

Antwoord van Kim Michaels, 2021 – Webinar voor Amerika

Ik lees deze vraag voor omdat ik wil uitleggen dat je dit soort antwoorden van binnenuit moet krijgen. Je kunt de meesters rechtstreeks vragen of ze dit aan jou willen onthullen. Als je ervoor openstaat, zul je het antwoord krijgen, maar je moet je ervan bewust zijn dat de meesters hebben uitgelegd dat dit op elk moment dat we met iemand samenwerken, de belangrijkste meester is die met ons werkt. Dit betekent niet dat het de rest van ons leven zo blijft.

We gaan vaak van de ene meester naar de andere. Dan is het dus belangrijk dat je niet star wordt over bepaalde dingen, omdat je zegt: “Ik werk nu met deze meester en dat blijft zo de rest van mijn leven.” Dat is een van de redenen dat ze liever geen antwoord geven via iemand anders, omdat de mensen vaak hun gedachten daarop fixeren. Je moet flexibel zijn en naar binnen gaan.